get_the_title

U13

– Kontaktpersoner på U13 sæson 2018/2019

Jens Hellsten Træner
Rasmus Holst Træner
Esben Hogstad

Michele Brix

Træner

Træner

Henrik Hybel Holdleder 28907907
Lars Rahbek Holdleder  25980158  larsrahbek@gmail.com
Morten Kristensen Holdleder 26186510  k.morten@me.com
Morten Mengers Eckardt Holdleder 22177877  mmeckardt@hotmail.com

Her kan du læse mere om tankerne bag den fysiske træning på U13.

Fysisk træning:

Fysisk træning U13

Sportsligt fokus: 

Skøjteløb er fortsat en vigtig del af træningen for denne aldersgruppe. Der er forsat fokus på at sammensætte teknikkerne ved skøjteløb – forlæns, baglæns, vendinger, temposkift m.m. Vi skal, på U13, desuden lære forskellige afleveringer og skud. På OIK’s U13 vil vi gerne være gode. Vi vil vinde kampe, og dette skal ske ud fra de retningslinjer OIK og DIU har opstillet: dvs. spille med 2 målmænd og minimum 15 udespillere. Vi spiller med armbind, men benytter ikke nødvendigvis spillerne lige meget i hver kamp.

U13.1 spiller i en turnering mod Vojens, Esbjerg, Herning, AaB og Frederikshavn. Der spilles 3 x 20 min. effektivt. Der spilles 2 gang på udebane og 2 gang på hjemmebane.

U13.2 spiller i en turnering med deltagelse af Silkeborg, Århus, Vojens, Esbjerg, Herning, AAB, Frederikshavn, så vi håber på 14 kampe med én ude- og én hjemmekamp mod hver.

U13, deltager desuden i Cups med både jyske og sjællandske hold i løbet af året. Der spilles normalt 2 x 15 min. effektivt. Vi begynder sæsonen med opstartsstævne i Odense for både U13 I og U13 II.

At skabe et hold:

Spillerne har i denne aldersgruppe en større social forståelse; kammeratskabet er en vigtig del for at skabe en god gruppe. Spillerne skal nu lære at spille sammen og fungere som et hold, hvor hver enkel kender sin plads på banen og holdet. Det vil præge en del af de aktiviteter som holdet laver på og udenfor isen. Som sagt ovenfor vil vi gerne være et godt ishockeyhold, men i endnu højere grad vil vi have et godt kammeratskab.

Nye spiller?

Hvis du er 11 eller 12 år er det ikke for sent at begynde med ishockey. Vi kaster nye spillere direkte ud i deltagelse på enten U11 og U13. Som ny spiller har du mulighed for at prøve ishockey i OIK i op til en måned. I den periode kan du dog ikke spille kampe. Hvis du vil prøve ishockey, så vil vi bede dig kontakte en af holdets ledere, så vi ved at du kommer forbi. Klik på fanebladet Kontaktpersoner for nærmere oplysninger.

Som ny spiller skal du medbringe: skiundertøj, træningsdragt, løbesko, håndklæde og gerne egne skøjter. Udstyret kan du låne af OIK.

Praktiske forhold til træninger

Efter hver træning skal ALLE spillere med ud og løbe samt strække 10 min efter istræninger er slut. Der vil være en leder med Det sker altid i løbesko og træningstrøje.

Før de sene træninger vil der være opvarmning uden for is for alle spillere.

Altid medbringe løbesko, håndklæde, og ekstra trøje.

Månedsplanen angiver ikke opvarmning/nedvarmning men fysisk træning og is.

ALLE skal være ude af omklædningsrummet 40 min efter træning er færdig. Der skal være leder i omklædning frem til det er tomt.