get_the_title

Kvinder

Allerede året efter at Odense Ishockey Klub blev etableret, blev det besluttet at oprette et kvindehold i klubben. Holdet har altså eksisteret i mere end 25 år.

Kvindeholdet har gennem flere år været det bedst placerede hold i klubben og er med en sølvmedalje til DM stadig et af de højst placerede hold i OIK.

Kvindeholdet er et hold i udvikling, med nye spillere og en ny træner og med en god opbakning i klubben. Et hold med den målsætning at det skal være blandt de 5 bedste i Danmark. Et hold som også gerne tager imod nye spillere.

Kan man spille ishockey i forvejen starter man direkte på holdet, ellers skal man først starte på skøjteskolen, hvorefter man flyttes til et passende drengehold. Piger må gerne spille med på drengehold. Når man er fyldt 13 år kan man spille på kvindeholdet.

Kvindeholdet har altid været en del af OIK og med det nye tiltag hvor klubben arrangere en landsdækkende hockeyskole kun for kvinder, viser at der også i fremtiden vil være et kvindehold i Odense Ishockey Klub.

 

– Kontaktpersoner på kvindeholdet

Kvinder træner
Kvinder træner
Kvinder Chalotte Poulsen holdleder 29456416 Chapol2001@hotmail.com