Log ind på erhvervsforummet

Sæsonstart i VinMedKant Arena – Odense Bulldogs vs SønderjyskE

af Allan Hoffmann

Sæsonstart i VinMedKant Arena – Odense Bulldogs vs SønderjyskE

En aaaaalllltttt for lang forårs- og sommerpause er endelig forbi

VinMedKant Arena er tirsdag aften 10. september 2019 kl. 19.00 skuepladsen, når Odense Bulldogs tager imod SønderjyskE. Det blev en lovende sæsonstart i udekampen imod Rødovre Mighty Bulls i fredags, hvor holdet snuppede det ene point med hjem efter 2-2 i ordinær kamp, hvorefter tyrene scorede i 4. overtidsminut, da der blev spillet 3 imod 3.

Spillerne, trænerne, materialefolk, administration, frivillige, bestyrelsen, supportere, tilskuere og ikke mindst sponsorerne er SÅ klar til at komme i gang med Metalligasæsonen og den første hjemmebanekamp.

Kampene mellem Bulldogs og SønderjyskE er oftest meget intense og spændende, og det forventer vi også, at aftenens kamp bliver. SønderjyskE startede sæsonen med et hjemmebanenederlag imod Herning Blue Fox, så vi må forvente en sammenbidt modstander; men Bulldogs er klar!!!

Vi håber at se mange tilskuere og sponsorer i VinMedKant Arena.

LET’S GO BULLDOGS

Seneste nyheder