Log ind på erhvervsforummet

Lukas Lundvald tørner ud for Odense Bulldogs

af Allan Hoffmann

Lukas Lundvald tørner ud for Odense Bulldogs

Lukas Lundvald bliver sammen med den øvrige spillertrup præsenteret for sponsorer og supportere på First Hotel Grand i Odense torsdag eftermiddag

Efter 4 år henholdsvis i Herlev, Gentofte og senest i Dundee Stars tørner den 24-årige angriber, Lukas Lundvald, igen ud for Odense Bulldogs.

Lukas Lundvald udtaler: ”Jeg var ikke i tvivl, da min sæson tog en uventet drejning, opsøgte jeg muligheden for at spille hos Bulldogs. Jeg har altid haft en drøm om at komme tilbage, og være tættere på min familie og venner. Jeg glæder mig helt vildt til at spille foran Bulldogs-supporterne, som altid giver god opbakning på lægterne. Det er altid særligt at spille for sin moderklub. Specielt fordi jeg nu har været ude at se andre hockeykulturer, håber jeg at kunne bidrage til den fortsatte udvikling i det spændende projekt. For mig er det vigtigt, at vi spiller 100% hver aften, og at vi tror på sejren hver gang! I Bulldogs-truppen er rigtigt mange dygtige ishockeyspillere, som gør alt for at tage næste skridt. Og jeg vil mit ved at bidrage med de ting jeg er god til.”

 ”Sent i forberedelserne op til sæsonen opstod muligheden for at tilknytte Lukas Lundvald til Odense Bulldogs”, udtaler sportschef Henrik Benjaminsen. ”Odense Bulldogs havde på det tidspunkt indgået spillerkontrakter i h.t. vores budgetter, hvorfor aftalen med Lukas i første omgang blot er på 3 måneder. Spiller og fungerer alt i den periode, som begge parter håber, så må vi arbejde på at finde en løsning, så Lukas kan fastholdes på vores hold”, afslutter Henrik Benjaminsen.

Cheftræner Pelle Svensson udtaler: ”Det var for mig som cheftræner en let beslutning at tage Lukas Lundvald ind på vores hold, da muligheden opstod. Lukas er jo en Odensedreng, som tydeligt gav udtryk for, at han gerne ville hjem til Odense og spille for Bulldogs. Vi ved, at Lukas har kvalitet til at præstere og score points på Metalliganiveau. Med sin lidt irrationelle spillestil og gode skøjteløb, så får han fine muligheder for at hjælpe vores hold. Lukas er en spiller, som bryde mønstre i en kamp. Trods hans blot 24 år, så har han erfaring både fra Metalliga og senest international erfaring fra EIHL (den britiske liga).  

Seneste nyheder