Landsholdsuge i uge 34

af Thomas Nielsen

Landsholdsuge i uge 34

En stribe fynboer skal i landsholdsaktion den kommende tid.

– af Anders Holst

Søndag den 18.08. er der samling for U15 vest unionsholdet med deltagelse af en stribe fynboer. I uge 34 samler DIU til gengæld en stribe af de ældre unions- og landshold. U18 landsholdet – med Lasse Haugaard i sin først opgave i løve-træjen – samles i KBH mandag. De møder HV71 i en testkamp inden de rejser til Frankrig for at spille landskampe mod de franske værter. Holdet lander først igen den 25.08.

Lørdag og søndag i uge 34 er der samling for U17 landsholdet. Malte Kej Nielsen er med, når holdet møder Malmø i 2 hårde kampe i Gentofte. Lørdag den 24.08. skal 5 drenge fra årgang 2004 til unionssamling i Herning med U16 unionshold.

Held og lykke til de udvalgte spillere!

Seneste nyheder