Institute of Goaltending Summercamp 2019

af Thomas Nielsen

Institute of Goaltending Summercamp 2019

30 Målmænd fra 12 danske klubber er samlet i Odense 3.-6.august til årets udgave af Institute of Goaltending summercamp 2019.

– af Anders Holst

Målmændene spænder fra U7 til eliteniveau og dette kan fint lade sig gøre idet den tekniske målmandstræning er individuel. De trænes af 7 målmandstrænere fra 5 danske klubber, hvilket gør at man max er 3 målmænd til 1 træner på isen. De 4 dages Camp er derfor særdeles udbytterig og udviklende, såvel på isen som fysisk off ice.

Det er en fornøjelse for os på 6. år at tilbyde en specifik målmandscamp, hvor vi kan ”nørde” og arbejde med drengene fokuseret ud fra deres niveau – så de møder top klar op i deres klubber i næste uge. Og dejligt med bred opbakning fra ishockey-Danmark, hvor mange har fundet ud af vigtigheden af specialtræning.

Seneste nyheder