Landsholdene er i gang!

af Thomas Nielsen

Landsholdene er i gang!

Inden vi rammer 1. august er de første danske landsholdsspillere og måske kommende landsholdsspillere i gang.

– af Anders Holst

Fra 27. – 30.07. er U16, U17 og U18 samlet i Herning til Metal Development Camp. 4 intense dage med tests, træning og teori. På U16 deltager Nicholas Weise Krøyer, Magnus Møller, Sebastian Rasmussen og Jonas Jakobsen. U16 landsholdet består overvejende af årgang 2004 i denne sæson.

Hos U17 landsholdet, som blandt andet har 4-nationers i Tyskland som højdepunkt samt mulighed for at komme med til U18 VM, er der samlet 12 backer, 18 forwards og 4 målmænd. Her er Malte Kej Nielsen ene mand om at repræsentere Odense.

På U18 er der udtaget 5 målmænd, 12 backer og 18 forwards til en bred trup, som endda mangler et par stærke navne. Lasse Haugaard tager en backplads i denne trup, men er ene om at repræsentere OIK.

Sidst i uge 31 mødes Kvindelandsholdet med en udvidet trup i Vojens. Her er der 4 Odense-ansigter med: Maria Peters, Kirstine Eberhardt, Michele Brix og Julie Oksbjerg. Maria skifter snart til Leksand, men når denne samling inden afgang.

U18 kvinder har fået tildelt deres første sommersamling – ligeledes i Vojens. Her er det Cecilie Damgaard og My Lau, som deltager fra Odense. Det giver U18 et vigtigt rygstød i deres korte landsholdssæson med VM allerede i januar.

U20 landsholdet for herrer begynder sæsonen allerede på mandag i Rødovre. Og slutter ugen med landsholdtur til Slovakiet med værterne, Tjekkiet og Tyskland som skarpe modstandere. Med på turen er Christopher Kamph og nybagte Bulldogs spiller Mikkel Jensen. Christophers første officielle landskampe på U20-niveau.

Held og lykke til alle landsholdsaktuelle!

Seneste nyheder