Log ind på erhvervsforummet

Amerikansk center til Odense Bulldogs

af Allan Hoffmann

Amerikansk center til Odense Bulldogs

På sin 26 års fødselsdag den 8. august lander Riley Bourbonnais

Riley Bourbonnais komplementerer Bulldogs-truppen til den kommende sæson. Riley Bourbonnais er amerikaner og er en stærk angrebsivrig center. Riley er hentet til Odense Bulldogs efter de seneste sæsoner at have spillet i AHL og ECHL i Nordamerika for flere forskellige klubber.

Vi er meget glade for at have skrevet kontrakt med Riley Bourbonnais. Han har den rette kombination af erfaring fra gode ligaer samtidig med, at han stadig har en alder, hvor han har ambitioner om at komme til Danmark for at skabe sig et navn, der kan sende ham videre til en bedre liga i Europa.

 Vi forventer Riley bliver en offensiv trussel for os i den kommende sæson, og han vil komme til at bære et stort ansvar som center i vores stærkeste kæder. Forhåbentligt kan han fortsætte sin gode pointproduktion, når han i fremtiden tørner ud for Odense Bulldogs.” udtaler sportschef Henrik Benjaminsen.

Riley Bourbonnais har følgende kommentarer til sin nye aftale med Bulldogs: Jeg er meget spændt på at blive en del af Odense Bulldogs. Jeg har hørt om projektet i Odense, og det var en let beslutning at indgå kontrakten og dermed blive en del af det spændende projekt. Jeg ser frem til at skulle spille i Danmark og at skulle møde mine nye holdkammerater og organisationen omkring holdet. Og ikke mindst så glæder jeg mig meget til, at ishockeysæsonen snart starter.”

Cheftræner Pelle Svensson udtaler: ”Vi er vældigt tilfredse med at have signet kontrakt med Riley Bourbonnais til den kommende sæson. Vi håber og tror, at han vil få en vigtig rolle på vores hold – både i powerplay og i boxplay. Riley har den baggrund og de egenskaber, som vi har ledt efter. Han har erfaring fra både AHL, ECHL og NCAA. Vi forventer, at han bliver en producerende spiller og leder i vores topkæder.

Med signeringen af Riley er vores trup komplet på angribere. Måske vil vi op til sæsonstarten tage yderligere en back ind på en ”try-out-kontrakt”; men ellers er vi nu komplette og klar til at gå på is den 5. august. Noget som jeg virkelig ser frem imod.” afslutter Pelle Svensson.

Riley Bourbonnais kommer til Odense 8. august og vil straks derefter tilslutte sig sine holdkammerater i træningen på is, som begynder mandag 5. august. Odense Bulldogs spiller første hjemmekamp i VinMedKant Arena tirsdag 10. september imod SønderjyskE.

Seneste nyheder