Log ind på erhvervsforummet

Turn-around & overskud på kr. 300.000

af Allan Hoffmann

Turn-around & overskud på kr. 300.000

Det var en tilfreds bestyrelse for Odense Bulldogs, der på den ordinære generalforsamling 20. juni 2019 kunne præsentere ejerne for et overskud før skat på over 300.000 kr.

Bestyrelsen igangsatte i fjor en nødvendig turn-around-proces blandt andet med væsentlige omkostningsreduktioner på de sportslige aktiviteter. Der blev sat ”tæring efter næring”, og derfor er det med tilfredshed, at arbejdet ved omhyggelig styring og hårdt arbejde er lykkedes, og at det økonomiske resultat er realiseret med positiv afvigelse i forhold til budget. Processen fortsættes i den kommende sæson, og Odense Bulldogs budgetterer med et overskud i samme størrelsesorden, som det netop realiserede.

På de administrative og ledelsesmæssige funktioner i virksomheden vil der i den kommende sæson ske ændringer. Direktør Allan Hoffmann har ønsket, at der igangsættes en proces, hvor der i løbet af efteråret kommer en ny struktur på selskabets ledelse.

Allan Hoffmann blev på den netop afholdte generalforsamling indvalgt i bestyrelsen, og han vil, når den nye ledelseskonstruktion er på plads, være tilknyttet virksomhedens salgsfunktion på konsulentbasis.

Bestyrelsens sammensætning er efter generalforsamlingen: Formand Thomas Hertz Andersen, Vandy Bæk Thorsen, Christian Hodal, Anders Blicher Petersen, Henrik Benjaminsen, Arne Buch og Allan Hoffmann.

Sportslige udsigter

Odense Bulldogs vurderer, at Metalligaholdet til den kommende sæson vil være mere konkurrencedygtigt end forrige sæson. Den sportslige målsætning er deltagelse i slutspillet i marts 2020. En sportslig målsætning, som ud fra devisen ”tæring efter næring” ikke er indtægtsbudgetteret.

Trænerstaben er uændret med headcoach Pelle Svensson, assistenttræner Mads True, fysisk træner Søren Jakobsen. Trænerstaben arbejder lige nu med hård fysisk sommertræning med truppen, der er sammensat af unge talentfulde spillere og en dygtig stamme af mere rutinerede danske spillere. Inden holdet 5. august går på isen og intensiverer træningsmængden op til sæsonstarten i september, vil truppen være forstærket med hjemvendte Michael Eskesen, den canadiske målmand Evan Cowley og et par endnu ikke navngivne udenlandske spillere.

Odense Bulldogs spiller første hjemmekamp i Metalligaen tirsdag 10. september. I løbet af grundspillet har Bulldogs hele 15 fredagshjemmekampe, så der bliver masser af fredagsfester i VinMedKant Arena på Møllemarksvej i den kommende sæson.

Seneste nyheder