Odense Sommerhockeyskole 2019

af Thomas Nielsen

Odense Sommerhockeyskole 2019

Der er mindre end 7 uger til sæsonstart i Odense Ishockey Klub!!

– af Anders Holst

I skal selvfølgelig have mulighed for at holde sommerferie, men den 28.07. kickstarter vi sæsonen med Odense Sommerhockeyskole 2019. Sommeren 2018 samlede vi rigtig mange spillere fra hele hockey-Danmark i Odense. Det ser ud til at gentage sig. Der er allerede meldt spillere fra Hvidovre, Herlev, Esbjerg, Silkeborg, Århus og Odense. Læg det sammen med en stribe tilmeldinger fra Canada og en enkelt fra London, så bliver det en spændende ishockey-uge igen i år!

Vi har ikke lukket tilmeldingen endnu, men det er klart bedst, hvis du tilmelder dig inden 01.07., så du placeres i den rigtige gruppe og ikke risikerer at din aldersgruppe er fyldt op.

Lukas Lundvad, Frederik Høeg, Jeppe Urup, Martin Larsen er nogle af de ”gamle” ishockey ansigter, som kigger forbi som instruktører og indpiskere. Ligeledes er det Jens Hellsten, Christian Thorsen, Toms Strauss og en stribe andre trænere, som varetager de 4 hold.

Vi glæder os til at se dig!

Seneste nyheder