Kraftcenter Odense

af Thomas Nielsen

Kraftcenter Odense

Odense Ishockey Klub er fortsat blandt kraftcentrene i dansk ishockey.

– af Anders Holst

Sommerferien er lige om hjørnet, og den skal ishockeyspillerne have lov at nyde. Omvendt er der kun 9 uger til et nyt skoleår og mindre end 9 uger til en ny, spændende ishockeysæson.

Odense IK er stadig blandt Kraftcentrene for ishockey i Danmark. Det betyder at kommune og union sammen med OIK investerer penge på vores morgentræninger. Det er fra 8.klasse op til 3.g og foregår i samarbejde med Hjallelse Skolen (10.klasse), Provstegårdskolen (8. – 9.klasse), Tornbjerg Gymnasium (1.- 4.g) samt HHX (1. – 4.g).

Et samarbejde der dels sikrer ekstra træning tirsdag og torsdag morgen fra 08.15, men som også sikrer en dialog med vejledere og lærere omkring en hverdag med plads til skole og ishockey.

Til den kommende sæson er der optaget 2 nye elever på 8.klasse på Provstegaard, 1 ny elev på Hjallelse og en række elever der fortsætter i 9.klasse på Provstegaard og en række spillere på HHX og Tornbjerg.

OIK fortsætter samarbejdet med Bulldogs omkring morgentræninger, således at Pelle Svensson og en stribe af de unge Bulldogs-spillere fast er med hver uge. De giver en god og spændende matchning for de unge Odense-spillere, som er med på morgentræningen.

Seneste nyheder