Log ind på erhvervsforummet

Sæsonforberedelserne er i fuld gang

af Allan Hoffmann

Sæsonforberedelserne er i fuld gang

Odense Bulldogs arbejder på alle parametre for at blive klar til den kommende sæson

Spillerne sommertræner, hvilket blandt andet indebærer hårde fysiske øvelser i vægtrummet og udendørs. Ind imellem den hårde fysiske træning, slapper spillerne lidt af og viser spillerne deres færdigheder udi fodboldspillet. Det skal understreges, at skribenten er rolig ved og glad for, at det er ishockey, som de unge gutter har valgt at kaste deres interesse og indsats over 🙂

Den sportslige afdeling er i fuld gang med at planlægge preseason. Foreløbig er aftalt træningskamp på udebane 9. august i Hørsholm imod de danske mestre fra Rungsted Seir Capital. Derefter tager Odense Bulldogs fredag 16. august hjemme i VinMedKant Arena imod Aalborg Pirates.

I skrivende stund er 18 spillere på kontrakt til den kommende sæson, og den sportslige ledelse bruger deres mange kontakter og store scoutingnetværk omhyggeligt, så Odense Bulldogs får de sidste pladser besat med dygtige spillere, som passer ind i vores koncept på isen såvel som i forhold til de økonomiske rammer, som vi ansvarligt arbejder inden for.

Træningstur til Skotland

Fra fredag 23. august til mandag 26. august står forberedelserne på en træningstur til Dundee, hvor Bulldogs i weekenden spiller 2 kampe imod Dundee Stars. Turen er en vigtig del af sæsonforberedelserne, da også de sociale relationer i spillertruppen trænes på sådan en tur.

Det forventes, at forberedelserne rent træningskampmæssigt afsluttes i VinMedKant Arena med en hjemmekamp fredag 30. august.

Sæsonstart 6. september

Fredag 6. september starter Metalligaen, hvor Odense Bulldogs indleder sæsonen på udebane imod Rødovre Mighty Bulls. Første hjemmekamp er tirsdag 10. september imod SønderjyskE.

Sponsortegning

I salg og administration er der travlhed med salg af sæsonkort og tegning af sponsorater – både gentegninger og nytegninger. Det er vigtigt for Odense Bulldogs, at vi fortsætter den forretningsmæssige positive udvikling, vi påbegyndte i fjor. Og denne udvikling kræver flere samarbejdspartnere, så alle rammer for eliteishockey i Odense styrkes.

Alle i og omkring Odense Bulldogs glæder sig til den kommende sæson. Men inden da glæder vi os også til en dejlig sommer og sommerferie.

Seneste nyheder