Log ind på erhvervsforummet

Oliver True til Bulldogs

af Allan Hoffmann

Oliver True til Bulldogs

Familien True har været en stor del af eliteishockeyen i Odense gennem mange år. Nu er næste generation på vej, idet Odense Bulldogs har tegnet kontrakt med 19-årige Oliver True, som er søn af Søren True.

I den forgangne sæson var Oliver en del af truppen hos danmarksmestrene Rungsted Seir Capital. Nu er den unge mand imidlertid klar til mere ansvar og ønsker mere spilletid.

Oliver True udtaler: Jeg trænger til, at der skal ske noget nyt, og jeg skal væk fra det vante hjemme i Rungsted. Så da jeg fik muligheden for at blive en del af Bulldogs, tog det mig ikke lang tid, før jeg var overbevist om, at det var i Odense, jeg skulle fortsætte min karriere. Jeg har hørt gode ting om Bulldogs, både om spillere, trænere og alt udenom. Jeg glæder mig til at blive en del af holdet og være med til det projekt, som igen skal føre Bulldogs tilbage til toppen af dansk ishockey. Jeg føler også, at det vil gavne min egen udvikling som spiller. Bulldogs er et meget ungt hold med masser af potentiale. Jeg kender flere af spillerne, så det bliver fedt at komme i gang.”

Chefcoach Pelle Svensson udtaler: ”Endnu en ungdomslandsholdsspiller som kommer til Odense og forhåbentlig spille en vigtig rolle og tage ansvar, så Oliver Trues indsats kan udmønte sig i en plads på U-20 VM-holdet. Oliver er en spændende spiller, som i hele sin ungdomskarriere har været flittig pointscorer, hvilket vi også håber at få ud af ham på Bulldogs-holdet. Han kommer til at bidrage med størrelse og fysik på vores hold, og da han er højrehåndsskytte kommer Oliver til at passe godt ind på vores hold med sit fine skud.

Oliver True starter i Odense Bulldogs 1. august 2019.

Seneste nyheder