Log ind på erhvervsforummet

Oliver Anker Christensen fra Aalborg Pirates til Bulldogs

af Allan Hoffmann

Oliver Anker Christensen fra Aalborg Pirates til Bulldogs

Gennem sine juniorår var Oliver Anker Christensen på alle juniorlandsholdene fra U16, U17, U18 og sluttende på U20

Den hurtigt skøjtende angriber skifter fra Aalborg Pirates til Odense Bulldogs. Nu 22-årige angriber Oliver Anker har de seneste sæsoner med over 150 Metalligakampe for Aalborg Pirates allerede bevist et højt Metalliga-niveau. Med signingen af Oliver Anker viser Odense Bulldogs endnu en gang, at klubben og holdet er attraktivt for spillere, som er i rivende udvikling og gerne vil tage mere ansvar og have mere istid.

Oliver Anker Christensen udtaler: Mit skifte til Odense Bulldogs ser jeg som en stor mulighed for at kunne udvikle mig både endnu mere og hurtigere. Jeg ønsker at tage mere ansvar, og da Odense satser ungt, tror jeg meget på mulighederne for virkeligt at slå igennem i Metalligaen. Jeg ser frem til at blive en del af et stærkt og talentfuldt Bulldogs-hold, og jeg vil gøre mit til, at vi kommer til at kæmpe i playoff næste sæson.

Chefcoach Pelle Svensson udtaler: ”Oliver Anker er en dygtig og interessant spiller, som tydeligt har givet udtryk for sin interesse for at ville til Odense Bulldogs. Hans ambition om mere spilletid og, han vil slås og  kæmpe sig til en vigtig rolle i holdets hierarki. Oliver Anker er en angriber med stor speed og ærgerrighed, og signingen med ham er helt i tråd med vores strategi at hente og udvikle unge danske spillere til Metalliganiveau.” 

Større bredde og større krav

”Med signingen af Oliver Anker har Odense Bulldogs fået den bredde af danske spillere, som vil give en hård intern konkurrence på holdet. Vi har erkendt, at det ikke var tilfældet i sidste sæson, hvor konkurrencen ikke var nær så stor, og dermed havde det heller ikke større konsekvenser, hvis en spiller havde et formdyk. Større konkurrence giver større intensitet både i træninger og i kampe, hvilket er vigtigt for at holdet og spillerne kan udvikles optimalt. I den kommende sæson kommer vi helt enkelt til at stille større krav til vores spillere, når de er inde på isen; for det er derinde, at de gennem præstationer viser, at de fortjener istiden,” afslutter Pelle Svensson. 

Oliver Anker Christensen starter i Odense Bulldogs 1. august 2019.

Seneste nyheder