Ny træner i OIK

af Rikke Grossmann

Ny træner i OIK

Vi byder Toms Strauss velkommen!

OIK har indgået en 2 årig aftale med lettiske Toms Strauss! Toms bliver cheftræner for U20/1.div & U17 og vil deltage på træninger med de yngre årgange.

Toms er 29 år, og kommer senest fra en stilling som træner i Århus (Jutland Vikings). Til trods for sin unge alder har Toms som assisterende træner allerede været med til at vinde det Lettiske mesterskab med Liepaja i sæsonen 2015/2016. Toms har sin træneruddannelse fra Latvia Academy of Sports Education. Han har høje ambitioner med sin trænerkarriere og har blandt andet været gæstetræner i USPHL (USA) og KHL (Rusland).

Toms bliver, med sine gode lederegenskaber og sin engagerande lederstil, en kæmpe tilgang for OIK og vi er ikke i tvivl om at Toms er det rigtige valg. Vi viser med ansættelsen at OIK er en attraktiv klub hvis man vil udvikle sig som ishockeyspiller i Danmark.

Det er lagt op til et tæt samarbejde med trænerstaben i Bulldogs, hvilket forhåbentlig resulterer i, at vi kommer se endnu flere unge OIK:ere på eliten i den nærmeste fremtid.

En del af vores OIK:ere har allerede haft glæden af,  at have Toms som træner på enten sommerhockeyskolen eller påskecampen. Her var det tydeligt at se, at Toms er seriøs og velforberet i sit arbejde på og udenfor isen, og at han kan rumme både de helt unge spillere såvel som de ældre.
Vi glæder os meget til samarbejdet og vi håber i alle tager godt imod Toms i august måned!

 

/Jens Hellsten

Seneste nyheder