Log ind på erhvervsforummet

Mikkel Jensen fra SønderjyskE til Bulldogs

af Allan Hoffmann

Mikkel Jensen fra SønderjyskE til Bulldogs

Odense Bulldogs har tegnet kontrakt med 18-årige U-20 landsholdsspiller, Mikkel Jensen

Odense Bulldogs har tegnet kontrakt med 18-årige Mikkel Jensen. Mikkel har altid spillet i Vojens og fik i sidste sæson sin debut for SønderjyskE i Metalligaen. Mikkel har U-17, U-18 og U-20-landskampe på CV’et, og den unge angriber forventes at blive et nyt og spændende kort på Bulldogs-holdet til den kommende sæson.

Mikkel Jensen udtaler: ”Jeg skifter til Odense for at få opfyldt mine ambitioner om at spille i Metalligaen og det næste skridt i min karriere er netop at etablere mig i Metalligaen. Efter flere gode samtaler med Pelle Svensson var jeg ikke i tvivl om at Odense ville være det bedste for mig i den kommende sæson. Bulldogs har et rigtig godt set-up for unge spillere som mig; så jeg er sikker på, at jeg det næste år vil kunne udvikle mig optimalt. Og derudover vil jeg gerne yde mit til at være med til at spille Odense Bulldogs i playoffs i den kommende sæson. Jeg er topmotiveret og glæder mig til at komme i gang i Odense!”

Chefcoach Pelle Svensson har scoutet på Mikkel Jensen gennem længere tid og ser frem til at indlemme ham i truppen til den kommende sæson.

I Mikkel får Bulldogs et superinteressant talent, som kan blive en fornøjelse at se spille og følge i den kommende sæson. Af alle angribere i Danmark fra årgang 2001 er Mikkel i den absolutte top, da hans evne til at læse spillet og producere målgivende afleveringer og lave mål er udtalt. Jeg har set ham i mange kampe i sidste sæson, og Mikkels fremtid i Bulldogs bliver vældig interessant at følge. At Mikkel har valgt Odense Bulldogs, sender også et signal om, at Bulldogs er et attraktivt hold med gode trænings- og udviklingsmuligheder på højeste danske niveau, udtaler chefcoach Pelle Svensson.

Mikkel Jensen starter i Odense Bulldogs 1. august 2019.

Seneste nyheder