ODENSE CUP 2019

af Thomas Nielsen

ODENSE CUP 2019

Fredag aften 18.00 tager vi fat på årets udgave af Odense Cup!

– af Anders Holst

72 kampe skal afvikles fra fredag frem til den fælles præmieoverrækkelse søndag kl 15.30 i hal 2. To af de deltagende hold er fra Odense. De resterende 16 hold kommer ude fra med en overvægt af sjællandske hold; RIK, GSF, HVIK, HERL, RSIK, KSF og lidt færre jyder: ÅRH og EIK. I år er Capitals Leeuwarden det udenlandske islæt.

Med tæt ved 400 gæster i løbet af hver dag den kommende weekend, så bliver der gang i den. På isen spiller de 18 hold i U11.1 og U11.2, hvor hvert hold spiller 8 kampe. Udenfor isen vil der være amerikansk lotteri, ”Det muntre køkken”, flødebollemaskine, salg af ishockeyudstyr, solskin og andre gode ingredienser.

Alle holdene spiser frokost og aftensmad i Pucken. Desuden vil der være åbent i cafeteria og i OIK’s klubrum.

Vi glæder os til at se jer!

Seneste nyheder