Log ind på erhvervsforummet

Kronstadt – ny Bulldogs Sponsor Champion

af Allan Hoffmann

Kronstadt – ny Bulldogs Sponsor Champion

Sidste 3 års vindere fra NHL Scalphunters slået i velspillet finale

Lørdag 30. marts fra kl. 10.00 til kl. 17.00 dystede 16 veloplagte hold om det ærefulde mesterskab, Bulldogs Sponsor Championship.

Fra morgenstunden mødte over 100 deltagere veloplagte ind og stor var energien, entusiasmen og humøret dagen lang. Mange velspillede kampe, utallige sjove episoder, drillerier og hygge gjorde dagen helt perfekt.

Dagen blev afsluttet i Carlsberg Pucken, hvor der blev fortæret heltstegte pattegrise, øl i stride strømme, lidt vin og masser af cocktails fra Bar-Mobil. En veloplagt DJ i form af Kenneth Hansen sørgede for, at der var gang i festen frem til kl. 01.00, hvor dødtrætte værter gik i gang med oprydningen 🙂

Tak til alle deltagere for jeres indsats og deltagelse.

Seneste nyheder