Log ind på erhvervsforummet

Danmarks ishockeylandshold møder de svenske verdensmestre

af Allan Hoffmann

Danmarks ishockeylandshold møder de svenske verdensmestre

Odense Isstadion danner rammen om en spændende udfordring for det danske ishockeylandshold, når Danmark onsdag 17. april kl. 19.00 møder Sverige

 

Det hører til sjældenhederne, at Odense er værter, når verdensmestre i de store sportsgrene møder Danmark. Men ikke desto mindre er det tilfældet onsdag aften, hvor de svenske ishockeyverdensmestre som led i deres forberedelser til de forestående verdensmesterskaber i Slovakiet spiller imod Danmark.

I sidste uge spillede Sverige to forberedelseskampe imod Norge, som endte med sejre på henholdsvis 2-0 og 5-1 til verdensmestrene. Norge og Danmark spiller sædvanligvis jævnbyrdige opgør mod hinanden, så der er ikke tvivl om, at Danmarks landshold bliver maksimalt udfordret på isen i Odense, når det er dem, der skal op imod Sverige. Danmarks spillede i sidste uge to forberedelseskampe med knebne nederlag til Finland på henholdsvis 0-1 og 1-2.

Odense Bulldogs og Destination Fyn har gennem det sidste år arbejdet målrettet på at få netop denne ishockeylandskamp til Odense. At kunne præsentere Danmark imod verdensmestrene er ganske simpelt det bedste, der kan tilbydes. Så det er en stor mulighed for de fynske og jyske ishockeytilskuere til at opleve ishockey fra højeste niveau.

Det danske landsholds flotte resultater gennem de seneste år har været med til at skærpe interessen for landsholdsishockey, og arrangørerne fra Odense Bulldogs forventer, at mellem 2.000 og 2.500 tilskuere vil skabe en ishockeyfest på onsdag, hvor der jo meget belejligt er en helligdag dagen efter.

Seneste nyheder