Log ind på erhvervsforummet

Daniel Baastrup Andersen til Bulldogs

af Allan Hoffmann

Daniel Baastrup Andersen til Bulldogs

Vigtig signing for Odense Bulldogs. Ung spiller med et spænende CV.

Efter 4 år i Sverige vender den 19-årige U-20 landsholdsback, Daniel Baastrup Andersen, tilbage til Danmark. Odense Bulldogs er glade for og stolte over, at Daniel blandt andre muligheder har valgt, at hans Metalligaindsats det kommende år skal ske for Bulldogs.

Ung spiller med et spænende CV

Daniel er oprindeligt fra Herlev og spillede U17 i Gentofte, inden han for 4 år siden tog springet til Linköping og svensk ishockey. I Linköping var Daniel kaptajn på J18 elite, som vandt bronze, og i den netop afsluttede sæson var han assisterende kaptajn på J20 superelite, som vandt sølv. I den netop afsluttede sæson fik Daniel desuden debut og spillede 9 kampe for Linköping i SHL. Daniel har 18 U-20-landskampe samt U-17 og U-18 landskampe på CV’et.

Daniel Baastrup udtaler: Jeg er utrolig glad for at have fået muligheden for at skrive kontrakt med Odense Bulldogs, og ser meget frem til den kommende sæson. Jeg valgte Odense, fordi jeg tror på, at jeg kan bidrage meget med det som jeg tager med fra svensk ishockey; men fordi Bulldogs var den klub, som kan bidrage mest til min fortsatte udvikling som ishockeyspiller.”

Jeg har en super god fornemmelse af både træner, staben og ledelsen bag klubben, og det betød meget for mig i mit valg af klub, og det sammen med udsigten til at spille en vigtig rolle på holdet er årsagen til, at jeg valgte Odense Bulldogs. Jeg ser meget frem til at vi sammen løfter Odense til næste niveau”, afslutter Daniel.

”Jeg er særdeles glad for, at det er lykkedes at skrive kontrakt med Daniel Baastrup. Jeg har fulgt ham i Sverige, hvor han har haft fire fine år i Linköping, som er en klub, der har et godt miljø og høj standard på talentudvikling. Hans debut og kampe i SHL viser, at Linköping var vældig tilfredse med ham, og jeg har på alle områder kun fået positive feedback om ham. Jeg er overbevist om, at Daniel vil vokse med opgaven og tage yderligere skridt i sin karriere ved på nuværende tidspunkt at komme til Metalligaen, og han vil helt sikkert komme til at styrke Odense Bulldogs,” udtaler chefcoach Pelle Svensson.

Daniel arrangerer nu sin flytning hjem fra Sverige og starter i Odense Bulldogs 1. august 2019.

Seneste nyheder