Log ind på erhvervsforummet

Bulldogs Odense skriver under med canadisk målmand

af Allan Hoffmann

Bulldogs Odense skriver under med canadisk målmand

23-årige Evan Cowley bliver den nye målmand i Bulldogs Odense, når sæsonen 2019-2020 skydes i gang.

Sin unge alder til trods har Evan Cowley allerede erfaring fra AHL, ECHL, nordamerikansk collegehockey og senest fra den polske liga, hvor Cowley i sidste sæson vogtede målet for Automatyka Gdansk.

Med en højde på 1,93 og en vægt på 90 kg får Bulldogs med Cowley en stor mand i målet.

– Vi vurderede efter sidste sæson, at der var behov for et stilskifte på målmandsposten, hvis vi skulle rykke os sportsligt og blive en seriøs slutspilskandidat. Vi har behov en større målmand, som passer bedre til den form for ishockey, vi spiller i Odense, og her passer Evan perfekt til os, udtaler sportschef Henrik Benjaminsen, og fortsætter:

– Evan Cowley var den første målmand, vi kom i forhandlinger med, og vi var med det samme overbeviste om, at han var den rette for os. Vi er derfor utrolig glade for, at det er lykkedes at forhandle kontrakten på plads med Evan. Han har de kvaliteter, vi eftersøgte i størrelse, hurtighed og talent, og han har også en alder, hvor han stadig har ambitioner om at udvikle sig og blive en bedre målmand.

Det rigtige skridt i karrieren

Evan Cowley har følgende kommentarer til sin aftale med Bulldogs:

– Jeg er spændt på at komme til Bulldogs og lære mine nye holdkammerater at kende. Ligeså glæder jeg mig til at møde organisationen bag Bulldogs og de mange fans, som jeg hørt meget godt om.

– Jeg har også hørt godt om Metalligaen, og jeg har fået gode referencer på Bulldogs som klub og arbejdsgiver. Odense virker samtidigt til at være en by i udvikling, så jeg er overbevist om, at hele pakken er det rigtige for mig på dette tidspunkt af min karriere. Strategien for Bulldogs harmonerer med mine personlige mål, og jeg vil gøre mit til, at 19/20-sæsonen bliver et skridt i den rigtige retning for holdet og for Bulldogs, afslutter Evan Cowley.

To nye målmænd skal supplere hinanden i Bulldogs

– Vi havde en svær sæson i 18/19, og selvom vi stadig har begrænsninger i forhold til vores økonomi, så vil vi selvfølgelig ud fra de givne forudsætninger forsøge at gøre alt for at styrke holdet sportsligt, udtaler cheftræner Pelle Svensson.

– I Evan får vi en målmand med størrelse, ambitioner og erfaring. Der bliver store forandringer i hele vores forsvar, og nu har vi tilknyttet to nye målmænd i Evan Cowley og Nicolai Kristiansen, som begge kommer med ny energi og store ambitioner. Jeg ser frem til at vi starter træningen på is, og til at se hvordan vores nye målmænd kommer til både at samarbejde og at konkurrere”, afslutter cheftræner Pelle Svensson.

 

Evan Cowley kommer til Odense 1. august og er dermed med i spiltræningen op til sæsonstarten i Metalligaen primo september.

Seneste nyheder