Log ind på erhvervsforummet

Talentfuld målmand tilbage til Odense

af Allan Hoffmann

Talentfuld målmand tilbage til Odense

Efter 2 år hos Red Bull Salzburgs talentakademi har Nicolai Kristiansen skrevet kontrakt med Bulldogs

Odense Bulldogs har tegnet en 1-årig kontrakt med den unge talentfulde målmand, Nicolai Kristiansen. Dermed vender Nicolai tilbage til Odense, der var på udkig efter muligheder for at få erfaring på seniorniveau efter 2 år hos Red Bull Salzburg i deres ishockey akademi.

”Et særdeles spændende målmandstalent”, udtaler cheftræner Pelle Svensson. ”Nicolai var i Odense og trænede med hos Bulldogs omkring Jul, og han gjorde et godt indtryk både hos mig og hos den øvrige trænerstab. Vi er opmærksomme på, at Nicolai stadig er ung, men jeg tror på, at vi kan integrere ham i seniorhockey på eliteplan her i Odense i den kommende sæson – og gerne i flere sæsoner. Nicolai er en stor og dygtigt skolet målmand, og på det sociale er Nicolai allerede klar, da han jo har Odense, som sin ungdomsklub. Så nu kommer han hjem og skal slås og arbejde for en plads på sit ”hjemmehold”, afslutter Pelle Svensson.  

Nicolai Kristiansen udtaler: ”Jeg er OIK’er og spillede mine ungdoms år i OIK, indtil jeg i sommeren 2017 fik tilbudt en 2-års kontrakt på Red Bull Salzburgs akademi. Der har jeg boet, trænet, spillet og gået i skole. De 2 år med topprofessionelle forhold og med kampe i den tjekkiske U19/U20 liga har været godt for min ishockeyudvikling. Da muligheden for at komme til Bulldogs bød sig, var jeg ikke tvivl. Jeg har fra mine venner og ”gamle” holdkammerater hørt meget positivt om projektet i Bulldogs, og jeg glæder mig til at blive en del af det team, som skal arbejde hårdt på at få Bulldogs tilbage til toppen af dansk ishockey. Som dreng var det jo min store drøm en dag at blive en del af Bulldogs-holdet”, afslutter Nicolai.

Vi er glade for at have tilknyttet en målmand, som har fået sin ishockeyopvækst i Odense, og som nu i et par år har været ude og hente god erfaring. Nicolai passer perfekt i den plan, som Bulldogs arbejder efter”, siger sportschef Henrik Benjaminsen.

Henrik Benjaminsen og cheftræner Pelle Svensson har nogle travle uger med forhandlinger med spillere til den kommende sæson; herunder blandt andet forhandlinger med emner som førstemålmand hos Bulldogs, hvor også målmanden i den forgangne sæson Teemu Seppänen er en af dem, der forhandles med.

Seneste nyheder