Log ind på erhvervsforummet

Mads Schaarup og Martin Larsen stopper og prioriterer deres civile karrierer

af Allan Hoffmann

Mads Schaarup og Martin Larsen stopper og prioriterer deres civile karrierer

De to mest rutinerede backs i truppen hos Bulldogs stopper deres ishockeykarrierer og vælger at satse på deres civile karrierer.

24-årige Martin Larsen har besluttet sig for at søge en karriere inden for forsvaret, og han er optaget i Den Kongelige Livgarde, hvor han begynder i august, og efter første uddannelsesperiode skal han ind og passe på hendes majestæt, Dronning Margrethe. Martin er Odense-dreng, og bortset fra en lille afstikker til Sverige har han altid spillet for OIK og Bulldogs. I den forgangne sæson var Martin Larsen kaptajn for Bulldogs-mandskabet.

”Martin har efter at have afprøvet andre uddannelsesretninger nu besluttet sig for at søge karrierevejen inde ved Forsvaret, og det har vi respekt for, hvorfor vi er blevet enige med Martin om at opløse kontrakten, som egentlig også var gældende for den kommende sæson”, udtaler direktør Allan Hoffmann og fortsætter: ”Der er ingen tvivl om, at Martin vil blive savnet. Han er populær hos supportere og publikum og har altid stillet op for holdet og Bulldogs. Vi ønsker Martin alt mulig held og lykke i Forsvaret”

Efter 8 års ishockey i Bulldogs, har jeg valgt at afprøve nye muligheder. Jeg sætter stor pris på de oplevelser, jeg har fået undervejs, og på den baggrund vil jeg med sikkerhed aldrig miste min lidenskab for klubben. Det vigtigt for mig overfor supportere og sponsorer at understrege, at jeg ikke stopper med ishockey og forlader Bulldogs i vrede eller på grund af mistrivsel. Jeg stopper udelukkende fordi, der er nogle andre ting, jeg gerne vil prøve af, inden det bliver for sent”, udtaler Martin Larsen, der afslutter: ”Jeg er også på klubbens vegne fortrøstningsfuld for Bulldogs fremtid, når jeg ser på det arbejde, som trænerteamet og mine holdkammerater gør.”

Også Mads Schaarup, 32 år, stopper sin ishockeykarriere. Mads er for nylig startet i nyt job hos Orifarm, og det er vanskeligt at forene opgaven og mulighederne i en erhvervskarriere med et halvtidsjob som professionel ishockeyspiller. Derfor har Mads valgt at udnytte en option i sin 2-årige kontrakt med Bulldogs til at stoppe nu. Mads er oprindeligt fra Herning og efter et mellemophold i Vojens, har han de sidste ni sæsoner tørnet ud for Bulldogs.

”Mads er bundrutineret og har foruden indsatsen på isen været en vigtig spiller i omklædningsrummet og som forbillede for vores unge spillere. I den forgangne sæson var Mads assisterende kaptajn, og med hans overblik var han med til at skabe tryghed i hele truppen”, udtaler cheftræner Pelle Svensson.

”Mads’ indsats for Bulldogs har gennem årene været respekteret, og vi håber på, at Bulldogs i fremtiden på et eller andet niveau kan gøre brug af Mads’ kompetencer uden for isen”, supplerer sportschef Henrik Benjaminsen.

Mads Schaarup udtaler: ”Denne beslutning har været ekstremt svær at tage. Jeg har levet og åndet for sporten lige så længe jeg kan huske, men nogle gange i livet skal man tage et valg – for mig skete det valg nu. Derudover føler jeg, at jeg kan trække mig tilbage vel vidende, at jeg har oplevet det meste, fra Herning til Sønderjyske til Odense, og på den måde ”udtjent min værnepligt”. Jeg glæder mig nu til at være der mere for min hustru og familie, som altid har støttet op omkring min sport.
Jeg er stolt over at have spillet på eliteniveau i så mange år, og over at have spillet i Bulldogs som med årene er kommet til at betyde så meget for mig. Jeg stopper min hockeykarriere med mange gode minder og venskabet, og jeg vil gerne sige en kæmpe tak til alle, der har hjulpet mig i min karriere – både på, men i særdeleshed også udenfor banen – TAK!”
Og så afslutter Mads med ordene: ”Sidst, men ikke mindst vil jeg gerne pointere at jeg tror på, at Bulldogs er i gode hænder og igen vil blomstre i fremtiden. Der er dygtige unge spillere, den rette trænerstab ved roret og en fornyet ro i kulisserne. Jeg vil i hvert fald være der til at støtte drengene, når de går på isen igen i efteråret. Forhåbentlig en fredag aften, for få ting i livet slår en fredag aften på hjemmebane i Odense – Let’s Go Bulldogs!

”Vi er naturligvis i fuld gang med at finde erstatninger for vores rutinerede backer og vil melde ud, når konkrete aftaler er på plads”, udtaler Henrik Benjaminsen.

Sponsorer, supportere og tilskuere har mulighed for at ”hilse af” med Martin Larsen og Mads Schaarup som spillere efter showkampen i Odense Isstadion, fredag 15. marts kl. 19.30, hvor deres spillertrøjer også bliver bortauktioneret.

Seneste nyheder