Uhyre vigtig hjemmekamp venter

af Amanda Rishøj Madsen

Uhyre vigtig hjemmekamp venter

Fredag kl. 19.30 i Odense Isstadion fløjtes igen op til kamp, når Odense Bulldogs spiller anden Play-in kamp mod Herlev Eagles.

Efter Herlev Eagles tog sejren hjem i tirsdags, er stillingen i Play-in nu 2-0 til Herlev. Derfor er den anden Play-in kamp, som spilles fredag d. 1/3 kl. 19.30 uhyre vigtig, da det kan ende med at blive sæsonens sidste kamp, hvis ikke Odense Bulldogs vinder. Derfor har holdet altså for alvor brug for al den støtte, som de kan få!

”Vi er bagud 2-0 i serien, og derfor risikerer vi, at det er den sidste hjemmekamp, vi har i denne sæson i Odense Isstadion. Vi har 28 sponsore, der har købt kampen, så der er gratis entré, og vi vil i hvert fald gøre alt, hvad vi kan for at skabe rammerne for en god fredagsfest, så vi kan forlænge Play-in serien. I så fald skal vi til Herlev igen på søndag. Så der al mulig grund til at komme og se kampen på fredag” siger administerende direktør Allan Hoffmann.

Cheftræner Pelle Svensson har taktiken inde på banen på plads:

– “Nu er vi endelig nået til de længe ventede kampe mod Herlev. Det er Play-In, og nu skal regnskabet gøres op. Nu skal vi forsøge at finde styrkerne frem i vores spil, samtidigt med at vi skal undgå at tage dumme beslutninger. De sidste kræfter skal bruges. Nu skal alt ud. Det er kun ’all in’, som gælder her.”

– “Det passer os ganske fint. Vi har haft meget lang tid nu til at forberede os, da vores placering i stillingen umuliggjorde at nå de øvrige konkurrenter i ligaen. Vores fokus har i høj grad været på individuel udvikling og spil med de yngre på holdet. Med Play-In har vi pludseligt noget at spille for igen, og det bliver skønt at få vores hold til at vokse yderligere, så vi forhåbentligt kan true og besejre Herlev.”

– “Som jeg nævnte tidligere, skal samtlige spillere på holdet finde deres absolut bedste spil frem. På dette tidspunkt af året er der altid spillere, som er halvskadede. Det er vigtigt, at vi får dem på benene og ud på isen, så de kan hjælpe holdet. Det er naturligvis ærgerligt, at vi må klare os uden Komarek, som er ude resten af sæsonen. Resten af truppen, håber jeg, kan spille og bidrage til holdet og klubben.”

Alt det praktiske:
– Dørene åbner 1,5 time før kampstart det vil sige kl. 18.00
– Der vil være livemusik fra Bodega Duoen før kampen
– Kampstart kl. 19:30
– Aftermatch party og trøjeauktion i forhallen efter kampen

Vi glæder os til at se rigtig mange i hallen i morgen!

LET’S GO BULLDOGS 🏒🏒🏒

 

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Frederikshavn White HawksKøb billet online
Odense Bulldogs vs. DanmarkKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rungsted Seier CapitalKøb billet online

Seneste nyheder