Rungsted Seier Capital kommer på besøg

af Amanda Rishøj Madsen

Rungsted Seier Capital kommer på besøg

Tirsdag d. 19/2 kl 19.00 fløjtes der op til kamp i Odense Isstadion, når Rungsted Seier Capital kommer på besøg.

Da Odense Bulldogs og Rungsted Seier Capital mødte hinanden tilbage d. 6/12, var det en spændende kamp, som først blev afgjort i overtiden. Rungsted Seier Capital ligger stadig på en første plads i metal ligaen. Desuden var det Rungsted Seier Capital, som i år blev Pokalmestre, da de vandt Final Four i Aalborg d. 26/1.

Træner Pelle Svensson har taktikken klar til kampen, og han vil blandt andet trække på erfaringerne fra hjemmekampen imod SønderjyskE for et par uger siden:

– Når jeg eksempelvis sammenligner SønderjyskEs hold med vores, så er jeg enormt tilfreds med, at vi overhovedet giver dem så hård kamp til stregen, som vi gjorde for nogle uger siden, hvor vi som bekendt først taber i straffeslag. Sådanne præstationer er jeg meget tilfreds med, og det viser, at vi kan komme langt med hårdt arbejde og med godt organiseret spil.

– Det er klart, at vi i denne tid forbereder os til Play In-serien imod Herlev. Denne forberedelse fortsætter vi i kampen i morgen imod Rungsted. Det gælder for os om at minimere vores fejl, samtidigt med at vi skal være grundige og have styr på vores markeringer i defensiven. Derudover har vi igen fokus på vores powerplay.

– Det er planen, som vi arbejder videre med i de kommende kampe, og vi arbejder koncentreret videre hver eneste dag.

Vi håber på at se en masse tilskuere i hallen, som vil være med til at støtte Odense Bulldogs i kampen for sejr!

LET’S GO BULLDOGS

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder