Odense Bulldogs tager til Herlev

af Amanda Rishøj Madsen

Odense Bulldogs tager til Herlev

Odense Bulldogs spiller ude mod Herlev Eagles søndag d. 3/2 kl 12.30.

Efter fredagens kamp mod SønderjyskE, hvor Odense Bulldogs leverede en flot præstation med både vilje og fight. Håber vi på at holdet endnu en gang kan leverer sådan og tage en sejr med hjem fra Herlev Skøjtehal.

Sidste gang de to hold mødtes endte det med et stort nederlag til Odense Bulldogs, som tabte hele 7-1. Generelt har Odense Bulldogs haft det svært med Herlev Eagles i denne sæson, hvor det er blevet til 3 nederlag og en enkelt sejr ud af 4 kampe. Derfor har Odense Bulldogs noget at skulle bevise overfor sig selv og overfor Herlev Eagles.

Med samme viljestyrke og arbejdsinsats som i fredags, burde dette være muligt for Odense Bulldogs. Dog skal der stadig være mere styr på disciplin og powerplay, da disse to faktorer ikke fungerede helt optimalt for Odense Bulldogs i fredag og generelt i sæsonen.

Vi håber på at holdet kan give Herlev Eagles kamp til stregen og tage en sejr med hjem.

LET’S GO BULLDOGS!

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Frederikshavn White HawksKøb billet online
Odense Bulldogs vs. DanmarkKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rungsted Seier CapitalKøb billet online

Seneste nyheder