Odense bulldogs tager her til aften 1 point men taber med med 1-2 efter straffeslag.

af Amanda Rishøj Madsen

Odense bulldogs tager her til aften 1 point men taber med med 1-2 efter straffeslag.

Kampen endte 1-2, da Odense Bulldogs Mødte SønderjyskE hjemme i Odense Isstadion

Det var en næsten propfyldt hal, som Odense Bulldogs løb ind til. Grundet fredags festen, var 2019 tilskuere her til aften mødt op for at støtte holdet.

1. periode var fyldt med intensitet og fysik. Begge holdene beviste indenfor de første minutter, at de spillede for at vinde. Det kunne tydeligt ses i det fysiske spil, som begge hold leverede. Og det var netop pga det fysiske spil, at SønderjyskE blandt andet blev i dømt hele 3 udvisninger i perioden. I de første to powerplays skabte Odense Bulldogs ikke de store chancer. Der opstod flere muligheder men uden den sidste kvalitet i skudene. Odense bulldogs sidste powerplay nåede ikke at vare længe, før nr. 38 Mathias Thinnesen blev i dømt 2+10 minutter for boarding. Dermed blev det istedet en 4 mod 4 situation, hvor det var SønderjyskE, som dominerede. Det blev heller ikke til mål fra deres side, og derfor endte perioden 0-0.

2. periode mindede meget om første. Holdene kom ud med den samme energi og fight, hvilket igen resulterede i flere udvisninger. Dennegang var det dog flest  til Odense Bulldogs. Første udvisning blev dømt til SønderjyskE, hvilket gav Odense Bulldogs endnu et powerplay. Men endnu en gang lykkedes det ikke Odense Bulldogs at komme igennem SønderjyskE defensiven. Derfor kom der ikke de store muligheder, da SønderjyskE igen og igen fik pucken ud af zonen. De næste 3 udvisninger, der blev dømt, var til Odense Bulldogs. Første udvisning var til nr. 39 Mike Daugulis. SønderjyskE fik lagt et højt pres på Odense Bulldogs, men heldigvis uden scoring. Anden udvisning var til nr. 38 Mathias Thinnesen og ikke længe efter faldt den tredje udvisning til nr. 71 Henry Hardarson, hvilket resulterede i en 5 mod 3 situation. Odense Bulldogs kæmpede bravt og fik flere gange pucken skudt ud af zonen. Og, da Mathias Thinnesen udvisning sluttede formåede Odense Bulldogs i undertal at komme til en god mulighed. Desværre stod SønderjyskE keeperen godt placeret i målet, og heller ikke her blev det til en scoring. Derfor var stillingen igen 0-0 inden pausen.

3. periode startede ud med Odense Bulldogs dominans. Først fik Mike Daugulis en god mulighed, da han opsnappede en puck i SønderjyskE’s zone og kørte ind foran mål. Efterfølgende var det kaptajn Martin Larsen, der fik taget hul på bylden, da han endelig fik sat pucken i mål og bragte Odense Bulldogs foran med 1-0. Desværre var det ikke kun Odense Bulldogs, som fik hul på bylden. 7 minutter efter var det SønderjyskE, som fik skudt pucken i mål og udlignet til 1-1. Den sidste del af perioden blev lige så intens, som resten af kampen var. Først var det Odense Bulldogs, som blev idømt en udvisning, hvor SønderjyskE pressede på. Odense Bulldogs formåede at få pucken ud af zonen flere gange, og dermed fik de afholdt SønderjyskE fra muligheder. Efterfølgende var det Odense Bulldogs, som fik en powerplay mulighed, dog uden held. Odense Bulldogs mistede pucken for meget og gav blandt andet SønderjyskE en 1 mod 1 mulighed, som Man Of  The Match, Teemu Seppänen heldigvis fik redet. Og så var det igen Odense Bulldogs, som blev idømt en udvisning. SønderjyskE når ikke at blive rigtig farlig, hvilket resulterer i at kampen ender 1-1 i ordinær tid.

Overtiden var lige fordelt mellem de to hold, der skiftevis pressede på i zonerne. Ingen af holdene kom dog til de store chancer, og derfor endte kampen ud i straffeslag.

SønderjyskE scorede på deres første straffeslag, hvor Odense Bulldogs nr. 4 Yannick Vedel brændte. SønderjyskE scorede igen på deres andet straffeslag, hvor Odense Bulldogs nr. 38 Mathias Thinnesen også brændte. Dermed endte kampen 1-2. Odense bulldogs fik 1 point med sig, og de leverende en stærk præstation, som de kan være stolte af.

Vi takker de 2019 tilskuere, som mødte op til aftens kamp og skabte en fantastisk stemning. Vi håber på at se lige så mange tirsdag d. 19/2 kl 19.00, når Odense bulldogs tager imod Rungsted Seier Capital.

 

Kampfakta:

Odense Bulldogs – SønderjyskE: 1-1 (0-0) (0-0) (1-1) 1-2

43.16: 1-0 Martin Larsen (Sebastian Ehlers)

50.01: 1-1 Matt Prapavessis

Udvisninger:
Odense Bulldogs:
Mathias Thinnesen 2+10 minutter, 2 minutter
Mike Daugulis 2 minutter
Henry Hardarson 2 minutter
Kristian Kragh 2 minutter
Jakob Wittendorf 2 minutter
Sebastian Ehlers 2 minutter

SønderjyskE:
Martin Eskildsen 2 minutter
Phil Marinaccio 2 minutter
Christian Silfver 2×2 minutter
Steffen Frank 2 minutter
Daniel Madsen 2 minutter

Straffeslag:
Odense:
1. Brændt – Yannick Vedel
2. Brændt – Mathias Thinnesen

SønderjyskE:
1. Mål – Kyle Wharton
2. Mål – Matt Prapavessis

Tilskuere:
2019

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Frederikshavn White HawksKøb billet online
Odense Bulldogs vs. DanmarkKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rungsted Seier CapitalKøb billet online

Seneste nyheder