Odense Bulldogs taber igen til Herlev Eagles

af Amanda Rishøj Madsen

Odense Bulldogs taber igen til Herlev Eagles

Odense Bulldogs tabte 7-4, da de mødte Herlev Eagles i Herlev Skøjtehal.

Det blev desværre til endnu et nederlag mod Herlev Eagles, da Odense Bulldogs gæstede Herlev Skøjtehal.

1. periode begyndte ellers godt ud for Odense Bulldogs, der bragte sig foran med 1-0 efter blot 4 minutter på et mål af nr. 38 Mathias Thinnesen. Halvandet minut senere var det igen Odense Bulldogs, som fik scoret og dermed bragt sig yderligere foran med 2-0 på et mål af nr. 71 Henry Hardarson. Men Herlev Eagles fik hurtigt svaret igen på Odense Bulldogs pres, hvilket resulterede i, at de 4 minutter efter fik reduceret til 1-2. Herefter gik det gik galt for hundene. Først blev nr. 39 Mike Daugulis idømt en udvisning for tripping, som Herlev Eagles fik udnyttet. 40 sekunder inde i deres powerplay, fik de udlignet til 2-2 og så var kampen lige igen. De to hurtige mål gav Herlev Eagles blod på tanden, hvilket de tydligt viste Odense Bulldogs. 2 minutter efter udligningen var det Kim Staal, som straffede Odense Bulldogs yderligere, da han skød pucken i mål til stillingen 3-2. De hurtige mål satte gang i intensiteten blandt de to hold. Desværre var det Odense Bulldogs der blev straffet for det, da nr. 18 Kristian Kragh blev udvist 2 minutter for roughing. Igen lykkedes det Herlev Eagles at udnytte deres powerplay, og 30 sekunder inde fik de bragt sig yderligere foran med 4-2.

2. periode begyndte med samme intensitet som første. Herlev Eagles blev idømt 2 udvisninger lige efter hinanden, hvilket gav Odense Bulldogs 2 powerplay muligheder. Desværre var Odense Bulldogs ikke lige så skarpe, som Herlev Eagles var, og derfor lykkedes det ikke holdet, at få scoret i nogle af dem. Heldigvis fik Odense Bulldogs alligevel scoret, da nr. 9 Marcus B. Nissen 4 minutter før pausen fik skudt pucken i målet og reduceret stillingen til 4-3. Men Odense Bulldogs var ikke de eneste, som ville score mål i 2. periode. Efter nr. 23 Dmitry Kuznetsov blev udvist 5 + 20 minutter for checking to the head og match penalty, bragte Herlev Eagles sig nemlig foran med 5-3 blot 45 sekunder før pausen, og så gik Odense Bulldogs igen til pause og var bagud med 2 mål.

3. periode begyndte igen ud i Herlev Eagles favør. 3 minutter inde i perioden udbyggede de deres føring til 6-3. Efterfølgende var det Odense Bulldogs, der fik en powerplay mulighed. Men igen manglede hundene den sidste kvalitet, og derfor fik de ikke udnyttet deres overtals fordel. Der kom også et 4 mod 4 spil, da Odense Bulldogs og Herlev Eagles begge blev idømt 2 minutter. Her formåede ingen af holdene, at udspille hinanden og score. Igen gjorde Odense Bulldogs det svært for sig selv, da de endnu en gang blev idømt en udvisning. Denne gang var det nr. 95 Marcus Nielsen, som måtte ud at sidde i boksen. Herlev Eagles fik ikke udnyttet dette powerplay, men til gengæld bragte de sig foran med 7-3, 14 sekunder efter at Marcus Nielsen kom på isen igen. Med 3 minutter tilbage af kampen, lignede det ikke umildbart at Odense Bulldogs ville komme til mere. Men 45 sekunder før slutfløjtet blev nr. 71 Henry Hardarson tildelt et straffeslag, som han fik scoret på. Dermed reducerede Odense Bulldogs til 7-4, som blev aftens endelige resultat.

Endnu en gang formåede Herlev Eagles altså at sætte en stopper for Odense Bulldogs, der ellers kom godt ud i første periode og bragte sig foran med 2-0. Der er ikke andet for end at lære af sine fejl og komme stærkt igen, når de næste gang møder Herning Blue Fox d. 15/2 kl. 19.30 i Kvik Hockey Arena.

Kampfakta: 7-4 (4-2) (1-1) (2-1)
Herlev Eagles – Odense Bulldogs
03.57: 0-1 Mathias Thinnesen (Henry Hardarson, Yannick Vedel)
05.29: 0-2 Henry Hardarson (Martin Larsen, Mathias Thinnesen)
08.58: 1-2 Kim Staal (Luis Blak Olsen, Jeff Terminesi)
09.48: 2-2 Jesper Thörnberg (Niklas Tikkinen)
11.25: 3-2 Jesper Thörnberg (Kim Staal, Jeff Terminesi)
12.47: 4-2 Brett Thompson (PP1) (William Quist, Jesper Thörnberg)
36.09: 4-3 Marcus B. Nissen (Sebastian Ehlers, Mads Schaarup)
39.14: 5-3 Brett Thompson (Jesper Thörnberg)
42.55: 6-3 Jesper Thörnberg (PP1) (Niklas Tikkinen, William Quist)
56.54: 7-3 Remy Giftopoulos (Kim Staal, Per Savilahti Nagander)
59.13: 7-4 Christopher Kamph Udvisninger:

Udvisninger
Herlev Eagles: 

Kim Staal 2 minutter
William Quist 3×2 minutter
Per Savilahti Nagander 2 minutter
Christoffer Gath 2 minutter
Magnus Povlsen 2 minutter

Odense Bulldogs:
Mike Daugulis 2×2 minutter
Kristian Kragh 2 minutter
Dmitry Kuznetsov 5+20 minutter
Marcus Nielsen 2 minutter

Tilskuere: 482

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Frederikshavn White HawksKøb billet online
Odense Bulldogs vs. DanmarkKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rungsted Seier CapitalKøb billet online

Seneste nyheder