Odense Bulldogs møder Herning Blue Fox efter landsholdspausen

af Amanda Rishøj Madsen

Odense Bulldogs møder Herning Blue Fox efter landsholdspausen

Odense Bulldogs møder fredag d. 15/2 kl. 19.30 Herning Blue Fox i Kvik Hockey Arena.

Efter en kort pause er Odense Bulldogs igen klar, når de fredag d. 15/2 tager til Herning. Inden pausen spillede Odense Bulldogs blandt andet en god kamp hjemme mod SønderjyskE, hvor de fik 1 point.

Træner Pelle Svensson udtaler følgende om pausen og kampen i morgen:

Det er igen tid til kamp. Hvordan har landsholdspausen været for Bulldogs?

  • For det første vil jeg gerne sige, at landsholdspausen kom på et meget fint tidspunkt for os med hensyn til holdets status. De sidste kampe spillede vi kun med 15-16 mand på grund af sygdom og skader, hvilket ikke er optimalt. Der er altid en risiko for at blive udsat for endnu flere skader og sygdomme, når der er så få spillere. Vi holdt helt fri i et par dage for at restituere, hvile og komme ovenpå sygdomme. Vi har gennemført forskellige fysiske test i samarbejde med Aarhus Universitet, hvor de ønsker at indsamle forskellige typer data om fysiologiske profiler. En perfekt måde for vores spillere at kende deres krop og et godt værktøj for os ledere til at få en status om vores fysiske form på holdet. Og det er meget godt, vi har arbejdet fysisk godt i vinteren, hvilket jeg er tilfreds med.

 

Hvordan har du forberedt dig på kampen?

  • I denne uge har vi stadig haft nogle syge og fraværende spillere. Vi har arbejdet videre med spillet og udviklet os over hele banen. Det spil vi ønsker at finde, er et bedre powerplay, hvor jeg ikke synes vi har ramt vores niveau endnu. Det er en særlig en faktor, som kan være afgørende i kampe og vi vil gerne forbedre det.

 

Er der noget særligt i bør tænke på i kampen mod Herning, hvad er Herning gode til?

  • Herning har en flot trup med etablerede spillere. For at vi skal kunne være med i kampen, er det først og fremmest vigtigt at vi fokusere på vores eget spil. Vi ønsker bedre vurderinger på alle de forskellige pladser på banen. Det handler om at træffe de rigtige beslutninger både i positionsspillet og i spillet med pucken. Her har vi meget at forbedre synes jeg. Og så et bedre powerplayspil.

 

LET’S GO BULLDOGS!

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder