Esbjerg Energy venter

af Amanda Rishøj Madsen

Esbjerg Energy venter

Odense Bulldogs møder fredag d. 22/2 kl 19.00 Esbjerg Energy i Granly Hockey Arena.

Fredag aften spilles den anden sidste kamp inden play-in-serien starter, når Odense Bulldogs kl. 19.00 møder Esbjerg Energy på udebane i Granly Hockey Arena. Det bliver ikke en nem kamp ifølge cheftræner Pelle Svensson, men han er dog ikke i tvivl om, hvad der bliver afgørende for kampens endelige resultat:

 

– Esbjerg er et hold, som vi ikke har scoret imod før i denne sæson, så det bliver en del af den hårde udfordring, der venter os i morgen. Esbjerg har et meget stærkt hold med både gode færdigheder og solid erfaring. I vores tidligere møder med dem i denne sæson mener jeg ikke, at vi har været tæt på vores højeste niveau, og de har gjort det vældigt svært for os, synes jeg.

 

– Hvis vi skal have en chance i kampen, skal vi holde et højt niveau og tage de rigtige beslutninger både defensivt og offensivt. For at kunne slå Esbjerg skal vi udføre en maksimal præstation, både individuelt og som hold. Det er også vigtigt for os, at vi fortsætter med at spille godt powerplay, som i den seneste kamp mod Rungsted, hvor vi scorer to mål i powerplay, afslutter cheftræneren.

 

Vi håber på en sejr til Odense Bulldogs og ønsker alle en god kamp! LET’S GO BULLDOGS

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Esbjerg EnergyKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online

Seneste nyheder