DIU samlinger i uge 4 og landshold uge 6

af Thomas Nielsen

DIU samlinger i uge 4 og landshold uge 6

Der var kaldt til samling for en række aldersgrupper tilbage i uge 4.

– af Anders Holst

U16 og U17 mødtes til Elitesamling i Herning fra torsdag den 24.01. og frem til søndag middag. Masser af is, tematræninger, fysiske tests og interne kampe mellem øst og vest var på programmet.

Lasse Haugaard (2002) var udtaget på U17 som back. På U16 var der deltagelse af Alexander Linnebjerg (MM), Nicki Sørensen (B), Philip Riisberg og Malte Kej Nielsen begge angribere. Alle 4 spillere er født i 2003. Samlingen markerede sidste unionssamling og fungerede som udtagelse af U17 landsholdet som denne uge rejser til Füssen i Sydtyskland til tre hårde landskampe. For U16 landsholdet ligger næste opgave i april.

I Odense var 45 dygtige spillere født årgang 2004 samlet lørdag den 26. til søndag den 27.01. Tests, træning samt 2 ”landkampe” øst mod vest var på programmet. Sjællænderne løb med 2 sejre: Lørdag 1 – 2 efter straffe og søndag 2 – 4 efter scoring i tomt mål. Ganske tæt og ganske jævnt målt på evner og vilje mellem de to landsdele. Odense stillede med Jonas Skjoldå (MM), Jonas Jakobsen (B), Nicholas W Krøyer, Magnus Møller og Sebastian Rasmussen (alle angribere).

Længere syd på var der samling for årgang 2005. 4 unionshold sætter hinanden stævne sidste weekend i januar. På U14 vest syd deltog Caroline Højgaard (MM), oskar Grossmann (B), Felix Maarup Chemnitz (B) samt Marcus Wittchen (FW). Her blev der også testet, trænet og spillet mod de andre landsdele.

Og endelig var det danske kvindelandshold samlet i København. Odense stille fortsat med en talentfuld kvartet i form af Kirstine Eberhardt (Gøteborg i denne sæson), Maria Holm Peters, Julie Oksbjerg og Michele Brix Nielsen. Alle 4 navne er at finde i den trup landstræner Glader har udtaget til uge 6 i udlandet. Spændende at følge deres forberedelser til VM.

Tirsdag den 05.02. om morgenen rejser Bulldogsspillerne Mathias Max og Lucas Rasmussen til Hvidovre hvorfra U18 landsholdet rejser til Norge for at teste formen mod Norge, Hviderusland og Letland. Hård matchning! Hele 6 af spillerne i truppen kommer fra Vojens.

A-landsholdet samles også i uge 6. De rejser til Klagenfurt i Østrig og spiller 4-nationers med et relativt ung hold, hvoraf 8 mand kan skrive VM på CV’et, og hvor Sebastian Dahm og Morten Madsen er alderspræsidenter.

Held og lykke til alle jer med løven på brystet!

Seneste nyheder