Odense bulldogs taber til Frederikshavn

af Amanda Rishøj Madsen

Odense bulldogs taber til Frederikshavn

Odense Bulldogs tabte her til aften 4-1 ude mod Frederikshavn White Hawks.

1. periode startede ud med at ligne en kamp på Frederikshavn White Hawks præmisser, da Odense Bulldogs de første 7 minutter af perioden var uden et eneste skud på mål. Heldigvis vendte det og efterfølgende kom Odense Bulldogs godt med i kampen igen. Uheldigvis kunne Frederikshavn White Hawks 50 sekunder før pausen juble, da de fik skudt pucken i målet til stillingen 1-0.

2. periode startede værst muligt ud, da det igen var Frederikshavn White Hawks, der jublede blot 47 sekunder inde i perioden, hvor de fik scoret til stillingen 2-0. En udvisning til begge hold og en 4 mod 4 duel endte desværre heller ikke i Odense Bulldogs favør, da Frederikshavn White Hawks fik skudt pucken i nettet 12 sekunder før begge holdene blev fuldtallige, hvilket gjorde stillingen til 3-0. Heldigvis blev Frederikshavn White Hawks idømt en udvisning, hvilket gav Odense Bulldogs en powerplays mulighed. Her var det nr. 23 Dmitry Kuznetsov, der fik sat pucken i mål og dermed reducerede stillingen til 3-1 før pausen.

I 3. periode var der flere udvisninger til begge hold, hvilket gav flere powerplays muligheder. Dog manglede holdene den sidste kvalitet, for at se pucken gå i nettet. Uheldigvis for Odense Bulldogs fik Frederikshavn White Hawks prikket hul på bylden 2 sekunder før slutfløjt. Dermed endte kampen 4-1 til Frederikshavn White Hawks.

Et ærgerligt nederlag til holdet, der ellers viste bedre takter i aftens kamp, end de har gjort i de sidste mange opgør.

Næste gang Odense Bulldogs spiller er søndag 20/1 kl 16.00 i Odense Isstadion. Her får de besøg af de forsvarende mestre fra Aalborg Pirates. Vi håber på at se en masse i hallen, som vil være med til at støtte holdet i kampen om en sejr og de 3 point.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder