Odense Bulldogs taber til de forsvarende mestre fra Aalborg

af Amanda Rishøj Madsen

Odense Bulldogs taber til de forsvarende mestre fra Aalborg

Odense Bulldogs tabte i eftermiddags 7-1 hjemme mod Aalborg Pirates.

1. periode startede ud med jubel fra Odense Bulldogs fans, da nr. 61 Jakob Wittendorf fik skudt pucken i nettet blot 2 minutter inde i perioden i powerplay. Uheldigvis fik Aalborg Pirates hurtigt udlignet til 1-1. Der gik heller ikke længe før gæsterne fra Aalborg bragte sig foran med 2-1, efter en flot redning af Teemu Seppänen, der gav en retur og gav to Aalborg spillere fri adgang til målet. Generelt set manglede Odense Bulldogs i 1. periode den sidste kvalitet i deres afleveringer, hvor de istedet fik taget nogle dumme beslutninger, der gav Aalborg Pirates pucken og muligheden for at komme ned i zonen og presse dem. Det medførte også, at Aalborg Pirates bragte sig yderligere foran med 3-1, da Odense Bulldogs ikke fik dækket ordentligt op og derfor gav dem muligheden for at lægge pucken på tværs af feltet og derefter ind i målet.

2. periode startede ud med et powerplay til Odense Bulldogs, der desværre ikke formåede at få pucken i nettet på trods af gode muligheder og skud, som gik lige forbi målet. Efterfølgende var det Aalborg Pirates, der fik et powerplay, efter Odense Bulldogs fik deres første udvisning til nr. 23 Dmitry Kuznetsov. Odense Bulldogs stod godt i boxplay og fik pucken skudt ud af zonen flere gange, og dermed fik de afholdt Aalborg Pirates fra at bringe sig mere foran. Det varede dog ikke evigt, da Aalborg Pirates 5 minutter efter bragte sig foran med 4-1. Det blev ikke det eneste mål i 2. periode, for efter en udvisning til kaptajn Martin Larsen formåede Aalborg Pirates at bringe sig yderligere foran med 5-1 i powerplay.

3. periode begyndte som de forrige 2 perioder sluttede. 2 minutter inde i perioden bragte Aalborg sig foran med 6-1  på et hurtigt gennemspil. Og det kunne nemt ses, at Odense Bulldogs havde mistet gnisten. Aalborg Pirates pressede Odense Bulldogs ned, hvilket og gav dem flere muligheder. Odense Bulldogs fik 2 powerplay muligheder, der blev rodet. Begge holds spillere væltede rundt og klumpede foran Aalborg Pirates målmand, hvilket resulterede i flere spilstop og dermed ikke meget spil. 2 minutter før slutfløjtet fik Aalborg Pirates bragt sig foran med 7-1, efter Teemu Seppänen lavede en fejl og satte pucken i spil, hvilket resulterede i, at den endte ved en Aalborg Pirates spillere, der kunne ligger pucken i målet.

Vi takker de 877 tilskuere, der kom for at støtte holdet! Næste gang drengene spiller er tirsdag d. 22/1 kl 19.00 i Bentax isarena, hvor de igen møder Aalborg Pirates.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder