Odense bulldogs taber hjemme mod Frederikshavn White Hawks

af Amanda Rishøj Madsen

Odense bulldogs taber hjemme mod Frederikshavn White Hawks

Odense bulldogs taber her til aften 6-4 hjemme mod Frederikshavn White Hawks.

Det tydet ellers på, at det ville blive en Odense Bulldogs sejr her til aften, da de kom foran med både 2-1 og 4-2. Desværre endte det ikke sådan.

1.periode startede ud med et mål til Frederikshavn White Hawks efter 2 minutter, da de fik lagt et pres på Odense Bulldogs fra start. Heldigvis svarede Odense Bulldogs igen på presset og fik reduceret stillingen til 1-1 på et mål af nr. 10 Søren Nielsen. Og der gik ikke længe før Odense Bulldogs fik bragt sig foran med 2-1 på et mål af nr. 71 Henry Hardarson. Odense Bulldogs bibeholdt presset og kom til flere gode muligheder. Men en udvisning til nr. 1 Teemu Seppänen , der skød pucken ud af spil i egen zone, endte med en udligning til Frederikshavn White Hawks, der scorede i powerplay til 2-2.

2. periode startede igen ud med Odense Bulldogs dominans. Efter 7 minutter bragte Odense Bulldogs sig nemlig foran med 3-2 på et mål af nr. 23 Jonas René Hansen. Og igen halvandet minut efter udbyggede Odense Bulldogs sin føring til 4-2 på et mål af nr. 71 Henry Hardarson. Men selvom Odense Bulldogs bragte sig foran og virkede til at have godt styr på kampen, gik der ikke længere end 2 minutter før Frederikshavn White Hawks reducerede til 4-3. Efterfølgende var det Odense Bulldogs nr. 3 Sami Jekunen, der blev idømt en udvisning, hvilket resulterede i en powerplay mulighed til Frederikshavn White Hawks. Det fik de udnyttet og dermed fik de udlignet til 4-4. De hurtige mål fra Frederikshavn virkede til at chokere Odense Bulldogs, hvilket resulterede i, at de ikke formåede at beholde deres pres og gode spil. Halvandet minut før pausefløjtet fik Frederikshavn bragt sig foran med 5-4, og så var kampen pludselig vendt rundt.

3. periode bød ikke på nær så mange mål. Og der skule hele 10 minutter til før der kom en scoring. Det var desværre Frederikshavn White Hawks, der bragte sig yderligere foran med 6-4, hvilket også endte med at blive kampens endelig resultat. Det var dog ikke fordi Odense Bulldogs ikke kom til flere chancer. Odense Bulldogs fik en kontra mulighed, der efter følgende gav en retur, der blev sendt langs mållinjen og over til endnu en Odense Bulldogs spiller, som måtte se den glide forbi fjerneste stolpe. Det var også i den sidste halvdel af perioden, at kampen for alvor blev præget af udvisninger. Her skiftede de to hold til at tage udvisninger efter hinanden, dog uden kvalitet i powerplay og derfor uden flere mål. Indenfor de sidste 5 minutter fik Odense Bulldogs en 5 mod 3 mulighed, da Frederikshavn White Hawks først fik en udvisning for “too many men on the ice” og efterfølgende en udvisning for “slashing”. Her kom Odense Bulldogs også til flere store muligheder, hvor pucken flere gange røg ind foran mål og skabte tumult, men desværre manglede de den sidste kvalitet og det sidste held.

Vi takker de 653 tilskuere, som mødte op og støttede holdet. Vi håber på at se en masse igen på fredag d. 1/2 kl 19.30, hvor Odense Bulldogs tager i mod SønderjyskE hjemme i Odense Isstadion.

Kampfakta:

Odense Bulldogs – Frederikshavn White Hawks 4-6 (2-2) (2-3) (0-1)

1.58: 0-1 Mathias Mølgaard (Ian Brady, Santeri Suistio)

7.34: 1-1 Søren Nielsen (Yannick Vedel, Lucas Bjerre Rasmussen)

8.23: 2-1 Henry Hardarson

12.05: 2-2 Mathias Mølgaard (Cameron Spiro, Mads Larsen)

27.15: 3-2 Jonas René Hansen (Mike Daugulis)

28.14: 4-2 Henry Hardarson (Søren Nielsen)

29.42: 4-3 Alexander Bumagin (Rasmus Søndergaard, Christopher Frederiksen)

31.08: 4-4 Mads Larsen (Alexander Bumagin, Cameron Spiro)

38.21: 4-5 Cameron Spiro (Ian Brady, Alexander Bumagin)

50.55: 4-6 Ian Brady (Christoffer Åkesson, Dale Mitchell)

Udvisninger: 

Odense Bulldogs:

Teemu Seppänen 2 minutter

Sami Jekunen 2×2 minutter

Marcus Nielsen 2 minutter

Jonas René Hansen 2 minutter

Frederikshavn White Hawks:

David Friedmann 2 minutter

Mikkel Bertelsen 2 minutter

Dale Mitchell 2 minutter

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Frederikshavn White HawksKøb billet online
Odense Bulldogs vs. DanmarkKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rungsted Seier CapitalKøb billet online

Seneste nyheder