Odense Bulldogs møder Herning Blue Fox

af Amanda Rishøj Madsen

Odense Bulldogs møder Herning Blue Fox

Odense Bulldogs møder Herning Blue Fox fredag d. 4/1 kl 19.30 i Odense Isstadion.

Sidste gange de to hold mødtes endte desværre med et nederlag til Odense Bulldogs, hvilket ligeledes var tilfældet, da de to hold mødte hinanden for første gang i denne sæson. Odense Bulldogs drenge har altså svært ved at gennemskue rævene fra Herning. Det håber vi, at de er blevet bedre til inden kampen på fredag.

Herning Blue Fox har haft en skidt sæson, hvilket tydeligt kan ses på deres placering som nr. 6 i ligaen. Med kun 9 sejre i ordinær tid og 4 sejre i overtiden, har Herning Blue Fox ikke formået, at spille den slags ishockey, som de ellers er kendt og frygtet for. Derfor er det vigtigt, at Odense Bulldogs drenge formår så vidt muligt at udnytte Herning og presse dem, således at det er Odense Bulldogs, som kan sikre sig en sejr og de 3 point ved slutfløjt.

Før nytår mødte Odense Bulldogs Sønderjyske tur/retur, hvor det endte med et enkelt point til drengene, da de på hjemmebane desværre tabte i overtiden, og på udebane led et større nederlag. Det er derfor vigtigt, at drengene kommer ud og beviser noget overfor sig selv og fansene, når de går på isen fredag.

Det vil kræve, fight, vilje og styrke. Alle sammen ting, som drengene har vist flere gange at være i besiddelse af, derfor tror og håber vi på en sejr hjemme fredag. Vi håber på at se en masse i hallen, som vil være med til at støtte drengene og hjælpe dem med at få en sejr og de tre point imod Herning Blue Fox.

LET’S GO BULLDOGS

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder