Odense Bulldogs møder Herlev Eagles

af Amanda Rishøj Madsen

Odense Bulldogs møder Herlev Eagles

Tirsdag kl. 19.00 tager Odense Bulldogs imod Herlev Eagles hjemme i Odense Isstadion.

Sidste gang Herlev Eagles gæstede Odense Isstadion endte det med en 4-3 sejr til Odense Bulldogs, der kæmpede en brav kamp. Dog endte de to holds sidste møde med en 4-2 sejr til Herlev Eagles i Herlev Skøjtehal.

 

Herlev Eagles er placeret på en 8. plads med 13 point mere end Odense Bulldogs, der ligger lige under dem på en 9. plads. Det er derfor også en utrolig vigtig kamp for Odense Bulldogs, da de med en sejr kan tage 3 point indbyrdes fra deres tætteste konkurrent.

 

Der er nemlig en kæmpe fordel ved at ende som nr. 8 fremfor nr. 9, når der skal spilles play-in. Holdet på 8. pladsen kommer til at føre serien med én vundet kamp i forvejen, samtidig med at det er 8. pladsen, som har hjemmebanefordel. Altså er der utrolig meget på spil, da både Odense Bulldogs og Herlev Eagles er interesseret i denne fordel i et evt. play-in mellem disse to hold.

 

Med blot 12 kampe tilbage i grundspillet, er der ikke mange point at spille om, derfor tæller hvert eneste point, som Odense Bulldogs kan få med sig. Men når det kommer til tirsdagens hjemmekamp imod Herlev Eagles, er en sejr det eneste, der tæller.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder