Odense Bulldogs møder endnu en gang Aalborg Pirates

af Amanda Rishøj Madsen

Odense Bulldogs møder endnu en gang Aalborg Pirates

Odense Bulldogs møder tirsdag d. 22/1 kl 19.00 Aalborg Pirates i Bentax Isarena.

Efter søndagens nederlag til Aalborg Pirates hjemme i Odense Isstadion, får Odense Bulldogs nu en ekstra chance for at vise, at de ikke er så nemme at lege med. Odense Bulldogs møder nemlig igen Aalborg Pirates, dennegang på udebane. Det bliver derfor ikke nemt, men tværtimod en svær udebanetur, som holdet skal på. Det betyder også, at drengene for alvor skal ud at bevise noget overfor både modstanderen, fansene og alle omkring Odense Bulldogs.

Det kommer til at kræve, at holdet kommer ud med god energi fra start, samtidig med at de skal have styr på defensiven og kvaliteten i deres skud. Da disse faktorer blandt andet var, hvad holdet manglede hjemme i søndagens kamp, hvor de endte med at tabe stort til Aalborg Pirates.

Vi håber at trænere og spillere har fået knækket koden inden kampen imorgen, således at Odense Bulldogs tager fra Aalborg med et andet resultat end i søndags. Forhåbentligt med de 3 point og en sejr.

LET’S GO BULLDOGS

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder