Odense Bulldogs møder de forsvarende mestre

af Amanda Rishøj Madsen

Odense Bulldogs møder de forsvarende mestre

Søndag d 20/1 kl 16.00 møder Odense Bulldogs de forsvarende mestre fra Aalborg Pirates.

Sidste gang de to hold mødte hinanden endte desværre med et nederlag til Odense Bulldogs på trods af en 2-0 føring efter 1. Periode. Og Odense Bulldogs har altså ikke formodet at vinde over Aalborg Pirates i denne sæson på trods af nogle gode kampe, hvor Odense Bulldogs har formået at spille det spil, som de tidligere har vist, de kan.

I fredags tabte Aalborg Pirates stort, da de spillede ude mod Sønderjyske. Her tabte de forsvarende mestre med hele 6-0. Generelt set har Aalborg Pirates ikke været gode på udebane, hvilket kan blive en fordel for Odense Bulldogs, hvis de kommer ud med masser af energi og vilje.

Vi håber på at se en masse i hallen, som vil være med til at støtte drengene i kampen om en sejr og de 3 point!

LET’S GO BULLDOGS!

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder