Herlev Eagles kørte Odense Bulldogs rundt

af Amanda Rishøj Madsen

Herlev Eagles kørte Odense Bulldogs rundt

Odense Bulldogs tabte her til aften med 7-1 hjemme imod Herlev Eagles.

Odense Bulldogs fik en drømme start, da de bragte sig foran med 1-0 blot 3 minutter inde i perioden på et powerplay mål af nr. 71 Henry Hardarson, der efter en masse tumult foran mål kunne skyde pucken mellem Herlevs målmands ben.

Der gik desværre ikke længe før Herlev Eagles gengældte og reducerede til 1-1 5 minutter efter. Det var også en periode, hvor Odense Bulldogs igen manglede disciplin, hvilket førte til 3 udvisninger lige efter hinanden. Heldigvis for Odense Bulldogs, manglede Herlev Eagles den sidste kvalitet for at kunne se pucken gå i nettet.

2. periode startede, som 1. periode sluttede. En udvisning til Odense Bulldogs, der måtte jagte Herlev, hvilket gjorde at Odense Bulldogs aldrig rigtig fik spillede det spil, som de gerne ville. 4 minutter inde i perioden kom den frygtede føring til Herlev Eagles, der bragte sig foran med 2-1. Og det var som om at den scoring for alvor fik sat gang i gæsterne fra Herlev. Det blev hurtigt en rodet periode, hvor Odense Bulldogs hele tiden var på jagt efter pucken, hvilket førte til flere dumme beslutninger. 3 minutter før pausen fik Herlev Eagles udbygget deres føring til 3-1 og igen 1 minut efter bragte gæsterne sig foran med 4-1. Dermed havde Odense Bulldogs sat sig selv i en træls situation i 3. periode.

3. periode blev desværre ikke bedre. Odense Bulldogs virkede til at være slået helt ud af de 2 mål, som Herlev Eagles havde fået lavet inden pausen. Selv da drengene fik et powerplay viste de ingen takt og tone. Det var et rodet powerplay, hvor gæsterne flere gange fik skudt pucken ud af zonen, og uheldigvis formåede de også at bryde igennem på trods af de var i undertal, hvilket gav dem endnu et mål og en føring på 5-1. Efterfølgende blev det en periode på Herlevs præmisser, hvilket også gav dem en 6-1 føring og 5 minutter senere en 7-1 føring, hvilket endte med at blive kampens endelig resultat.

Overordnet set var det en kamp uden de store muligheder til Odense Bulldogs, der ikke formåede at spille deres eget spil. De blev presset ned hele kampen igennem og lavede mange fejl. Havde det ikke været for målmand Teemu Seppänen, som reddet flere 100% muligheder i 2. periode, kunne det snildt være endt endnu mere galt. En kamp drengene hurtigt skal komme sig over og i stedet fokusere på næste kamp, som de spiller på fredag d. 11/1 klokken 19.30 i Kvik Hockey Arena imod Herning Blue Fox.

LET’S GO BULLDOGS!

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder