Første periode ødelage det for Odense Bulldogs

af Amanda Rishøj Madsen

Første periode ødelage det for Odense Bulldogs

Odense Bulldogs tabte her til aften 7-2 til Herning Blue Fox, efter en dårlig første periode.

1. periode kom til at koste Odense Bulldogs sejren, da Herning Blue Fox scorede hele 4 mål. Det første mål blev scorede efter blot 2 minutter, da Herning Blue Fox formåede at sætte pucken mellem benene på målmand nr. 30 Andreas Lauridsen til stillingen 1-0. Igen 2 minutter efter formåede Herning Blue Fox endnu en gang at bringe sig foran, denne gang med 2-0, efter et sløset forsøg på at sende pucken ud af zonen, endte den i stedet hos en Herning spiller ude på blå linje, der sendte den i nettet. Målet til 3-0 blev scoret 8 minutter inde i perioden, efter at Herning Blue Fox fik spillet sig igennem med 2 mand, der kunne skyde pucken sikrede i målet. Og det blev desværre endnu værre end det, da Herning Blue Fox 5 minutter før periodepausen fik sat pucken i nettet for fjedre gang til stillingen 4-0. Alt i alt en skidt periode fra Odense Bulldogs, der slet ikke formåede at spille med den fart og intensitet, som de har vidst før.

I 2. periode skiftede Odense Bulldogs målmand nr. 30 Andreas Lauridsen ud og erstattede ham med målmand nr.1 Teemu Seppänen, hvilket gav mere stabilitet i Bulldogs defensiven. Dog betød det ikke, at Odense Bulldogs fik stoppet Herning Blue Fox i at score, da de 4 minutter inde i perioden endnu en gang kunne se pucken gå i mål til stillingen 5-0. Dog fik Odense Bulldogs afværget flere undertalssituationer, hvor de formåede at spille et flot boksplay og stoppe Herning fra at blive farlige. Men det varede desværre ikke evigt. 4 sekunder efter udvisningen til Odense Bulldogs nr. 3 Sami Jekunen var slut, fik Herning Blue Fox nemlig sat pucken i målet endnu en gang. Denne gang til resultatet 6-0.

3. periode viste dog en hel anden side af Odense Bulldogs, der kom ud med mere energi og vilje, hvilket også endte med at give pote. 4 minutter inde i perioden var det nemlig Odense Bulldogs, der kunne juble, da nr. 4 Yannick Vedel satte pucken i nettet og reducerede til 6-1. Og blot 3 minutter efter var det Odense Bulldogs, der kunne juble igen, da nr. 4 Yannick Vedel endnu en gang satte pucken i nettet og reducerede stillingen yderligere til 6-2. Dog endte endnu en kending imod Odense Bulldogs med at blive til en Herning Blue Fox scoring, der gjorde stillingen til 7-2, hvilket også blev kampens endelige resultat.

Alt i alt en dårlig første periode, der desværre kom til at koste Odense Bulldogs, der ellers spillede en okay 2. periode og en rigtig fin 3. periode.

Vi takker alle de medrejste fans for den fantastiske oppakning og dejlige stemning, som de skabte.

Næste gang drengene spiller er fredag d. 18/1 kl. 19.30 ude imod Frederikshavn White Hawks.

LET’S GO BULLDOGS

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder