Svær hjemmebanekamp venter

af Amanda Rishøj Madsen

Svær hjemmebanekamp venter

Odense Bulldogs tager imod ligaens nuværende stærkeste hold, Rungsted Seier Capital, kl 19.00 i Odense Isstadion.

Imorgen kl 19.00 fløjtes der igen op til kamp, når Odense Bulldogs møder mægtige Rungsted Seier Capital. Rungsted er ubesejret i deres seneste 10 kampe, hvilket betyder, at de er inde i en suveræn sejrstime. Odense Bulldogs skal være vågne og klar fra start, for at give metal ligaens tophold kamp til stregen. Odense Bulldogs har selv vundet deres sidste 2 hjemmekampe, hvor de har set både hurtige og stærke ud.

Det vil kræve hårdt arbejde, hurtighed, snedighed og samarbejde, for at stå med de 3 point til sidst. Så drengene skal være klar fra start og sørge for at holde et jævnt energi niveau, samtidig med at de skal lave så få fejl som overhovedet muligt, for at undgå at give Rungsted Seier Capital dumme mål og muligheder. Endeligt skal drengene sørge for at have disciplin og undgå at sidde ude i boksen.

LET’S GO BULLDOGS

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder