Odense Bulldogs vinder dagens kamp imod Rødovre Mighty Bulls på straffeslag

af Amanda Rishøj Madsen

Odense Bulldogs vinder dagens kamp imod Rødovre Mighty Bulls på straffeslag

Odense Bulldogs mødte her til aften Rødovre Mighty Bulls på udebane, hvor det blev til en sejr til Odense Bulldogs, som vandt på straffeslag.

1. periode var meget lige mellem de to hold. Dog var det heldigvis Odense Bulldogs, som kunne juble, da nr. 27 Sebastian Ehlers skød pucken i nettet 8 minutter inde i perioden. Desværre fik Odense Bulldogs ikke udbygget deres føring på trods af 2 udvisninger til Rødovre Mighty Bulls, og en kort periode med 5 mod 3.

2. periode var en målfattig en, men det gjorde den bestemt ikke kedelig. Der var nemlig hele 5 udvisninger, hvor Odense Bulldogs blev idømt 3 af dem. Men der var ikke nogle af de to hold, som formåede at få udnyttet sine overtalsperioder. Derfor blev det altså ikke til nogle mål.

Det ændrede sig dog markant i 3. periode, hvor både Rødovre Mighty Bulls og Odense Bulldogs formåede at score et mål inden for et minut. Målene blev scoret af Rødovres nr. 11 Mads Eller og Odense Bulldogs nr. 4 Yannick Vedel. Stilling lød derfor først 1-1 og 1 minut efter 2-1 til Odense Bulldogs. Det resultat fik ikke lov til at blive længe. For igen 2 minutter efter skød Rødovre Mighty Bulls nr. 33 David Suvanto pucken i målet til 2-2. Men netop dette resultat blev der ikke ændret på, før kampen endte ud i straffeslag.

Lige så hurtigt som de to hold scorede mål i 3. periode, lige så langsomt scorede de mål på straffeslag. Der skulle hele 4 skud til, før et af holdene kunne se pucken inde. Og da holdene kom op på 3-3 i straffeslag, havde de igen 7 skud uden mål. Heldigvis var det Odense Bulldogs nr. 10 Søren Nielsen, som endelig fik hul på bylden, hvilket betød en sejr til Odense Bulldogs på 3-2.

Næste gang drengene skal i kamp er fredag d. 14/12 kl 19.30 hjemme i Odense Isstadion. Denne gang er det igen Rødovre Mighty Bulls, som drengene skal kæmpe imod.

Dørene åbner kl 18.00, hvor BodegaDuoen byder velkommen med sang. Der vil også være happy hour på Tuborg Julebryg mellem kl 18.00-19.00. Efter kampen vil der være afterparty i forhallen med Dj, og så kårer vi Man Of The Match sammen.

LET’S GO BULLDOGS

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder