Odense Bulldogs tager vigtigt point, men må nøjes med et ærgerligt nederlag

af Amanda Rishøj Madsen

Odense Bulldogs tager vigtigt point, men må nøjes med et ærgerligt nederlag

Odense Bulldogs får 1 point med sig, efter de i aftes spillede imod Metal Ligaens suveræne tophold, Rungsted Seier Capital.

Kampen endte desværre 5-4 til Rungsted Seier Capital efter overtid1, på trods af en 4-2 føring til Odense Bulldogs 13 minutter før slut fløjt.

1. periode gik over alt forventning, da Odense Bulldogs efter 13 minutter bragte sig foran med 1-0 i et 5 mod 3 Powerplay, på et mål af nr. 23 Dmitry Kuznetsov. Og der gik ikke mere end blot halvandet minut, før de 603 tilskuere igen kunne få lov til at juble, da nr. 71 Henry Hardarsson formåede at skyde pucken i nettet, så der stod 2-0 til Odense Bulldogs.

2. periode startede dog lidt anderledes end den første, da det denne gang var Runsted Seier Capital, der efter 5 minutter kunne se pucken gå i mål til stillingen 2-1. På trods af en ligeværdig fight fra begge hold, var det Rungsted Capital, som igen kunne juble, da de fik udlignet til 2-2 i powerplay efter en udvisning til Mike Daugulis. Det varede heldigvis kun 24 sekunder, før Odense Bulldogs for tredje gang kunne juble, da nr. 20 Mathias Thinnesen scorede til 3-2 og sørgede for, at Odense Bulldogs igen kunne gå til pause med en føring.

3. periode var nervepirrende for alle, der så med. Lige meget, hvilket hold man støttede. 7 minutter inde i perioden formåede Odense Bulldogs at få udbygget deres føring på et mål af nr. 39 Mike Daugulis, sådan at der stod 4-2 til drengene. Men de sidste 13 minutter viste Rungsted Serier Capital, hvorfor netop de ligger på en suveræn førsteplads. 11 minutter før slutfløjt lykkedes det dem at reducere til 4-3. Og igen 5 minutter efter kom udligningen til 4-4, der resulterede i, at de to hold måtte ud i overtid, for at få afgjort kampen.

I overtiden nåede der ikke at opstå den store spænding. Det tog nemlig kun 2 minutter og 55 sekunder for Rungsted Seier Capital at score til 5-4 og dermed løbe med sejren og 2 point.

Et uheldigt nederlag til drengene, der kæmpede bravt hele kampen igennem. Men samtidig en flot præsentation og 1 meget vigtigt point, som de fleste nok ikke havde regnet med.

Næste gang drengene spiller er d. 9/12 kl 16.00 på Udebane imod Esbjerg Energy.

LET’S GO BULLDOGS

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder