Odense Bulldogs tager vigtig sejr

af Amanda Rishøj Madsen

Odense Bulldogs tager vigtig sejr

Odense Bulldogs vandt 4-2 hjemme her til eftermiddag, da Hvidovre Fighters kom på besøg.

1. periode begyndte perfekt for Odense Bulldogs, da Mike Daugulis blot 2 minutter inde i kampen nettede for hundene i powerplay. Og der gik ikke længe før Odense Bulldogs igen kunne juble. 3 minutter efter scorede nr. 23 Dmitry Kuznetsov, hvilket gav Odense Bulldogs en føring på 2-0. Overordnet set en god periode for drengene, der virkelig havde fået styr på deres spil.

2. periode begyndte lige så godt som første. Der var blot spillet 1 minut, da Odense bulldogs “nye” ansigt, igen for anden kamp i træk, Mathias Thinnesen, scorede til 3-0. Desværre manglede drengene igen disciplin, hvilket kom til at koste dem i sidste ende, ligesom det gjorde i fredagens kamp imod Herlev Eagles. Hele 4 udvisninger blev det. Derfor var det desværre ikke overraskende, da Hvidovre Fighters efter flere powerplaysforsøg, fik pucken i nettet til 3-1 i powerplay.

3. periode begyndte helt modsat af de to foregående. 1 minut og 32 sekunder efter startfløjtet lykkedes det Hvidovre Fighters nr. 78 Nicki Kisum at skyde pucken i mål, og så stod der pludselig 3-2 med hele 17 minutter igen af kampen. Det blev en spændende periode, hvor begge hold gav det sidste de havde, for at få sejren i hus. Det betød også at begge hold fik en del udvisninger, som resultat af de mange frustrationer hos spillerne. Spændingen i kampen forblev helt ind til 50 sekunder før slutfløjt, hvor Odense Bulldogs fik udbygget sin føring til 4-2, og så var kampen mere eller mindre lukket. Det gav Odense Bulldogs de 3 vigtige point, som de havde brug for, sådan at de nu indtager 9.pladsen over Hvidovre Fighters.

Næste gang drengene spiller er torsdag d. 6/12 kl 19.00 hjemme imod Rungsted Seier  Capital.

LET’S GO BULLDOGS

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder