Odense Bulldogs tager til Rungsted

af Amanda Rishøj Madsen

Odense Bulldogs tager til Rungsted

Fredag d. 21/12 kl 19.45 fløjtes der op til kamp, når Odense Bulldogs spiller på udebane imod Rungsted Seier Capital.

Det bliver en svær udebanekamp, når Odense Bulldogs skal til Rungsted og spille imod Metal Ligaens nuværende stærkeste hold. Gennem hele sæsonen har Odense Bulldogs endnu ikke formået at slå Rungsted Serier Capital. De første to opgør mellem klubberne endte med 2 klare sejre til Rungsted Serier Capital på 7-2 og 8-4. Dog var det sidste opgør mellem de to hold et tæt et af slagsen. Det var en kamp, som endte 5-4 til Rungsted Serier Capital i overtiden, på trods af en stærk præsentation af drengene, der igennem kampen kom på en 4-2 føring, som desværre blev udlignet til 4-4. Altså fik Odense Bulldogs drenge taget et vigtig point med sig efter sidste opgør, men alligevel var det en skuffende følelse, som både træner, spillere og fans gik hjem med.

Nu skal Odense Bulldogs igen se, om de kan drille topholdet, når de tager på udebanetur, og forhåbentligt kommer drengene hjem med point igen. Det bliver en spændende kamp, og drengene skal komme ud og være klar fra start, for kunne give Rungsted Seier Capital kamp til stregen.

LET’S GO BULLDOGS!

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder