Odense Bulldogs tager til Rødovre

af Amanda Rishøj Madsen

Odense Bulldogs tager til Rødovre

Tirsdag d. 11/12 kl 19.00 spiller Odense Bulldogs imod Rødovre Mighty Bulls i Rødovre Centrum Arena.

Efter søndagens nederlag, skal Odense Bulldogs ud og bevise noget fra start, når de møder Rødovre Mighty Bulls. Det bliver en svær udebanekamp for drengene, hvilket betyder, at de skal komme med masser af vilje og fart, for at udfordre Rødovre og udnytte de muligheder de får.

 

Rødovre Mighty Bulls vandt i søndags imod Aalborg Pirates, hvilket også viser, at de er stærke på hjemmebane. Derfor skal drengene ikke undervurdere Rødovre, selvom de ligger på en 8. plads med kun 5 point mere end Odense Bulldogs.

 

Første gang de to hold mødte hinanden i Metal Ligaen, endte det med en sejr til Odense Bulldogs på 2-1. Desværre var dette ikke tilfældet sidste gang de to hold stødte sammen. Der endte den nemlig med en øretæver til Odense Bulldogs på hele 13-4, da de gæstede Rødovre Centrum Arena. Derfor skal drengene også i den grad ud og bevise noget overfor både træner, fans og sig selv, når der bliver fløjtet op til kamp.

 

LET’S GO BULLDOGS

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder