Odense Bulldogs tabte aftens kamp imod Esbjerg Energy

af Amanda Rishøj Madsen

Odense Bulldogs tabte aftens kamp imod Esbjerg Energy

Kampen endte 0-4, da Odense Bulldogs tog imod Esbjerg Energy hjemme.

Før kampen blev fløjtet igang, hyldede hele hallen en gammel kending blandt begge klubberne. D. 16/12 2018 afgik tidligere Odense Bulldogs spiller Scott Matzka ved døden, hvilket spiller, fans, medarbejder og sponsore i fællesskab hyldede via et minuts stående bifald.

Da startfløjtet lød, var det to kampklare og fightende hold, som skøjtede rundt på isen. Det fysiske spil resulterede i flere udvisninger til Odense Bulldogs, hvilket gjorde både fans, spillere og trænere frustreret. Første udvisning blev idømt Odense Bulldogs allerede halvandet minut inde i første periode, hvor det var nr. 44 Kristian Kragh, der måtte ud og sidde i boksen. Heldigvis for drengene stod Teemu Seppanén solidt placeret i målet gennem det første boksplay og hev den ene gode redning op efter den anden. Men endnu en gang nogle minutter efter måtte Odense Bulldogs spille i undertal, da nr. 14 Lucas Bjerre Rasmussen fik en udvisning for Holding. Endnu en gang fik drengene dog afværget Esbjergs pres og slap igen med skrækken. Derefter var det Esbjerg Energy, som blev idømt en udvisning, hvilket gav Odense Bulldogs deres første powerplay og reelle chance for at bringe sig foran. Men drengene var for upræcise i deres afleveringer, og skudene var der ikke nok kvalitet i. Det kom til at koste, da det i stedet var Esbjerg Energy, som fik skudt pucken i mål 6 minutter før pausefløjtet, så der stod 0-1 til gæsterne. Odense Bulldogs kæmpede videre og bibeholdt deres fysiske spil, men måtte for tredje gang i kampen se dommerens højre arm gå i vejret. Denne gang var det nr. 10 Søren Nielsen, der blev idømt en udvisning.

Anden periode var, som første periode, fyldt med udvisninger til Odense Bulldogs. Drengenes frustrationer over dommernes tidligere dømte og ikke dømte udvisninger, kom klart til udtryk. Blandt andet, da nr. 71 Henry Hardarson blev idømt en udvisning for Cross-checking og nr. 27 Sebastian Ehlers for usportslig opførsel i samme øjeblik. To dumme udvisninger, som gav Esbjerg Energy muligheden for at fordoble sin føring til 2-0, hvilket de også gjorde. Og igen var det altså nr. 71 Henry Hardarson, som satte sig selv i dårligt lys i aften, for blot 4 minutter efter fik han en 2×2 minutters udvisning, som medførte endnu en scoring fra Esbjerg Energy, der gjorde resultatet til 0-3.

Tredje periode bød ikke på mange udvisninger, men desværre kunne det også ses på Odense Bulldogs drenge, at de var trætte efter de mange minutter i undertal. Esbjerg Energy begyndte at fylde mere, som uret løb mod sin ende, og 6 minutter inde i perioden fik de scorede til 4-0, hvilket også blev kampens endelige resultat, på trods af en powerplays mulighed til Odense Bulldogs 10 minutter inde i perioden. Det var altså et udmattet og skuffet hold, der forlod isen.

Næste gang Odense Bulldogs spiller er fredag d. 21/12 kl 19.45 i Rungsted.

LET’S GO BULLDOGS

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder