Odense bulldogs taber til stærkere modstander

af Amanda Rishøj Madsen

Odense bulldogs taber til stærkere modstander

Odense bulldogs tabte her til aften 3-0 imod Rungsted Seier Capital

Generelt til aftens kamp er der ikke andet at sige, end at Odense Bulldogs i dag mødte en stærkere modstander. Drengene fra Odense Bulldogs fik i aftes bekræftet, hvorfor det er netop Rungsted Seier Capital, som ligger på første pladsen i Metal Ligaen.

Det startede fint for Odense Bulldogs i 1. periode, hvor ingen af de to hold formåede at score, samtidig med at Odense Bulldogs fik afværget et undertalsspil.

2. periode endte desværre i Rungsteds favør, da Odense Bulldogs i 2 overtalsmuligheder ikke fik bragt sig foran. Sådan var det ikke for Rungsted, der 14 minutter inde i perioden fik sin anden overtalsmulighed, da nr. 71 Henry Hardarson blev idømt en udvisning. Det blev til kampens første mål og en føring til Rungsted på 1-0. Og der skulle ikke mere end 40 sekunder til, før der pludselig stod 2-0 til Rungsted.

30 sekunder inde i 3. Periode kom der endnu en scoring til Rungsted, der udbyggede deres føring til 3-0. Det blev kampens sidste scoring, og dermed kampens endelige resultat.

En svær udebane, men en godkendt kamp af drengene, der også havde fået styr på disciplinen til aftens kamp modsat tirsdagens hjemmekamp imod Esbjerg.

Næste gang drengene spiller er d. 28/12 kl 19.30, hvor Sønderjyske gæster Odense Isstadion.

LET’S GO BULLDOGS!

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder