Odense Bulldogs taber tæt kamp hjemme mod Rødovre Mighty Bulls

af Amanda Rishøj Madsen

Odense Bulldogs taber tæt kamp hjemme mod Rødovre Mighty Bulls

Her til aften tabte Odense Bulldogs 5-4 imod Rødovre Mighty Bulls

Det blev en tæt kamp, da Odense Bulldogs tog imod Rødovre Mighty Bulls på hjemmebane.

Første periode startede skidt ud for Odenses hunde, da Rødovre Mighty Bulls efter 20 sekunder scorede til 1-0. Heldigvis kunne Odense Bulldogs juble som de næste, da nr. 4 Yannick Vedel reducerede til 1-1 efter 10 minutter. Og igen efter 1 minut kunne Odense Bulldogs igen juble, da de kom foran 2-1 på et mål af nr. 10 Søren Nielsen. Desværre fik Rødovre Mighty Bulls udlignet til 2-2 blot 40 sekunder før pausen.

Anden periode var fyldt med masser af skud og chancer fra begge hold. Dog skulle der næsten 8 minutter til før et af holdene kunne se pucken inde. Uheldigvis var det Rødovre Mighty Bulls, som kom foran 3-2 på et mål af nr. 11 Mads Eller. Men det slog ikke hundene ud, for blot 3 minutter efter udlignede Odense Bulldogs til 3-3, da nr. 19 Jonas René Hansen skød pucken i nettet. Og igen halvandet minut før pausen var det Odense Bullsogs, som jublede, da nr. 18 Kristian Kragh scorede til 4-3.

Tredje periode kom til at koste. 2 minutter inde i perioden fik Rødovre Mighty Bulls udlignet til 4-4 på et mål af nr. 13 Sebastian Thornberg Bergholt. 12 minutter før slutfløjt fik Odense Bulldogs 2×2 minutters udvisning, hvilket fik konsekvenser, da Rødovre Mighty Bulls bragte sig foran med 5-4 på et mål af nr. 19 Mathias Asperup. Det blev desværre det sidste mål i kampen på trods af, at drengene pressede på og blandt andet erstattet målmand Teemu Seppänen med en ekstra markspiller, men uden held.

Dermed tabte Odense Bulldogs desværre 4-5 imod gæsterne fra Rødovre på trods af en stærk indsats.

Næste gang drengene spiller er tirsdag d. 18/12 kl 19.00 hjemme imod Esbjerg Energy.

LET’S GO BULLDOGS

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder