Odense Bulldogs taber i Esbjerg

af Amanda Rishøj Madsen

Odense Bulldogs taber i Esbjerg

I eftermiddags tabte Odense Bulldogs 4-1 til Esbjerg

Det var en kamp, hvor der ikke skete det store indtil 10 minutter før slutfløjt, hvor Esbjerg løb med sejren.

Kampen startede skidt ud for Odense Bulldogs, da Esbjerg Energy i powerplay bragte sig foran med 1-0 blot 1 minut og 20 sekunder før pausen. Heldigvis skulle der i 2. periode ikke mere end 2 minutter til før Odense Bulldogs reducerede til 1-1 på et mål af Mathias Thinnesen. Selvom Esbjerg fik en 2+2 udvisning, blev der desværre ikke scoret flere Bulldogs mål i 2. periode. Det var de sidste 10 minutter af 3. periode, som kostede Odense Bulldogs point, da Esbjerg Energy formåede at score til både 2-1, 3-1 og endeligt til 4-1 i tomt mål. Altså et ærgerligt nederlag til drengene, der skal komme videre og gøre klar til næste kamp.

Odense Bulldogs spiller igen d. 11/12 kl 19.00 imod Rødovre Mighty Bulls i Rødovre Centrum Arena.

LET’S GO BULLDOGS

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online

Seneste nyheder